De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Vastgoed e-learnings

Wij hebben een uitgebreid vastgoed cursus aanbod voor zowel de beginnende, medior als de ervaren belegger en adviseur. Op deze pagina staat ons uitgebreide aanbod van e-learnings binnen de vastgoed sector.

e-learning vastgoed

Opleidingen voor beginners tot experts

De populariteit van vastgoedbeleggingen is de afgelopen jaren sterk toegenomen, wat heeft geleid tot een groei van (non-bancaire) vastgoedfinanciers. Onze opleidingen in commercieel vastgoed spelen in op deze trends en verkennen de huidige financieringsmogelijkheden. Waar het voorheen voor startende vastgoedbeleggers bijna onmogelijk was om financiering van traditionele banken te krijgen, blijven banken terughoudend met vastgoedleningen. Dit heeft geleid tot de opkomst van alternatieve financieringsvormen en nieuwe financiers in de markt.

Ons brede aanbod aan opleidingen in de vastgoedsector omvat niet alleen financiering, maar biedt ook de essentiële kennis die nodig is om succesvol te zijn in deze sector. Enkele van onze cursussen zijn onder andere Vastgoedrekenen en Waardering van Vastgoed.

E-learnings Vastgoed

E-learning Huurrecht woonruimte
€ 150,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Maak kennis met de belangrijkste begrippen binnen het huurrecht woonruimte.

E-learning Vastgoedfinanciering
€ 150,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Krijg inzicht in verschillende aspecten van financieren, soorten financiers en risico's die verbonden zijn met vastgoedfinanciering.

E-learning Vastgoedrekenen
€ 150,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Leer de basiskennis over de formules en berekeningen om je vastgoedrendement te berekenen.

E-learning Vastgoedwaardering
€ 150,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Maak kennis met vastgoedbegrippen die relevant zijn bij vastgoedwaarderen.

e-learnings foi

De e-learnings

Wil je direct starten? Kies dan voor een van onze e-learningmodules. Online e-learning heeft verschillende voordelen vergeleken met klassikale opleidingen. Je kunt direct starten en  je kunt op je eigen tempo leren en je studietijden afstemmen op jouw persoonlijke schema. Onze e-learningmodules bevatten de kennis over de onderwerpen. Deze kennis wordt met behulp van uitleg, video’s, vragen en voorbeelden ter beschikking gesteld in de e-learning. Goed om te weten: het is geen vervanging van de training. Als je een training boekt, dan geldt dezelfde e-learningmodule als voorbereiding op de trainingsdag.

FOI home klas

Toch liever samen leren in een opleidingsdag?

Dat kan ook bij ons. Wij bieden een ruim aanbod aan opleidingen, voor beginnende en ervaren adviseurs.

Deze worden zowel klassikaal als virtueel gegeven. Een opleiding of cursus volgen heeft diverse voordelen. Ten eerste biedt het directe interactie met docenten, wat helpt bij het snel verduidelijken van vragen en het verkrijgen van gerichte feedback. Daarnaast bevordert het samen in een groep leren een actieve participatie en discussie, wat vaak leidt tot een dieper begrip van de lesstof. Dit gebeurt zeker ook in onze virtual classrooms. Daar wordt de interactie ook gewaarborgd doordat we werken met kleine groepen.

Bekijk onze pagina met alle klassikale en virtuele opleidingen binnen de Vastgoed sector.

Klassikale opleidingen
FOI Nieuws Appartementen

Introductie Vastgoedbeleggen

Maak in twee uur kennis met alle aspecten die komen kijken bij het beleggen in vastgoed tijdens deze gratis cursus!

 • Heldere introductie van het hele Totaalpakket Vastgoedbeleggen;
 • De actuele vastgoedontwikkelingen die voor jou van belang zijn;
 • Alle aspecten waar je als vastgoedbelegger rekening mee dient te houden.

Beleggen in vastgoed is een veelbesproken actualiteit en wordt vaak gezien als een goede investering. Maar is beleggen, of het adviseren hierover, ook iets voor jou en hoe kun je starten? Hoe bereken je het rendement? Kom erachter tijdens de introductie cursus en krijg inzage in alle aspecten van het beleggen in vastgoed.

Lees meer

Blijf permanent actueel

Met Permanent Actueel voor Commercieel Vastgoed ben je continu op de hoogte van alle zaken die relevant zijn als belegger, beheerder of adviseur in de vastgoedpraktijk. Wij volgen alle ontwikkelingen voor jou op de voet zodat je niets mist wat belangrijk is voor jouw praktijk.

 

Op ons online platform (waarop je 24/7 kunt inloggen) komt elke 2 weken een update met inhoudelijk diepgaande content over een actueel onderwerp in de vastgoedbranche. Dit kan een artikel zijn, of bijvoorbeeld een video of praktijkvoorbeeld. 


Je krijgt met dit membership toegang tot onze online kennisbank. Daarop kun je leerinterventies (video's, learning bites, artikelen, nota's) vinden die betrekking hebben op alle aspecten die belangrijk zijn bij het beleggen in vastgoed. Loop je dus tegen een vraag aan; zoek het op in de kennisbank. dit kan middels de zoekfunctie of door te scrollen en categorieën te selecteren. 

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je misschien vragen hebt en we willen je daar graag bij helpen. Hier vind je daarom de antwoorden op de meest voorkomende vragen die we van onze deelnemers ontvangen.

Nee, onze e-learningmodules bevatten de theoretische stof over het onderwerp. In de e-learning doorloop je deze kennis op een interactieve wijze met video’s, vragen en voorbeelden. Tijdens de trainingsdagen wordt deze kennis verdiept en toegepast op praktijkvoorbeelden. 
Deze e-learningmodules zijn ook onderdeel van onze trainingen en zijn dan de voorbereiding op de trainingsdag. Het is dus geen volledig alternatief voor het volgen van een trainingsdag.

Nee, voor de meeste e-learnings is dat niet nodig, tenzij anders aangegeven. De e-learnings zijn veelal de voorbereiding op de opleiding.

FOI is onderdeel van de Lindenhaeghe Groep. Dit betekent voor jou dat de opleiding wordt verzorgt door FOI. Denk hierbij aan studiemateriaal en docenten. De administratieve afhandeling en systeemtechnisch zal worden uitgevoerd voor Lindenhaeghe Groep. Voorbeelden daarvan zijn; het verwerken van de bestelling door Lindenhaeghe of een email vanuit Lindenhaeghe.

Waarom FOI?