De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Incompany

Wij hebben een uitgebreid finance- en vastgoedcursusaanbod voor zowel de junior, medior als senior medewerkers in deze branches. Wij kunnen al onze opleidingen ook incompany geven. Daarnaast maken wij ook opleidingen en e-learnings op maat. Op deze pagina vertellen wij hier meer over.

Incompany opleidingen
FOI Incompany

Incompany trainingen voor jouw organisatie

Alle trainingen en opleidingen zijn ook Incompany te organiseren. Wij kunnen het traject vormgeven op basis van de wensen van jou, je team en je organisatie. Dit kan bij jullie op kantoor of op een externe locatie. Ook het ontwikkelen van maatwerk e-learnings en het verzorgen van virtual classrooms voor je organisatie behoren tot de mogelijkheden. Bekijk hier het volledige aanbod.

Bij het starten van een Incompany traject nemen wij alle zorg uit handen. Wij plannen en organiseren de trainingen en opleidingen en evalueren na afloop.

De voordelen van onze Incompany trainingen op rij:

 • De hele organisatie op hetzelfde niveau en met dezelfde denkwijze.
 • Brede gedragenheid binnen de hele organisatie.
 • Trainingen en cursussen aanbod afgestemd wensen en behoeftes.
 • Ingericht op de praktijk.
 • Werken met casuĆÆstiek uit de praktijk.
 • Borging, bewaking en continu verbetering van kennis.

Onze aanpak

Onze organisatie heeft de ervaring, actuele kennis en inzichten om zaken te verhelderen en het niveau binnen organisaties te verhogen. FOI realiseert dit door een gestructureerde aanpak in zes stappen. Hierbij wordt, indien gewenst, ook het management betrokken bij de opleiding, wat zorgt voor draagvlak en ondersteuning binnen de hele organisatie.

 1. Inventarisatie: In deze fase bepalen we samen met jou het gewenste eindresultaat. We inventariseren de behoeften en doelen van de organisatie om een helder beeld te krijgen van wat er bereikt moet worden.

 2. Concretisering Leerdoelen en Niveau: We vertalen het gewenste eindresultaat naar concrete leerdoelen en bepalen het benodigde niveau. Dit helpt om gerichte en meetbare resultaten te bereiken.

 3. Afstemming Werkvormen: We kiezen de meest geschikte werkvormen die aansluiten bij de leerdoelen en het niveau van de deelnemers. Dit kan variƫren van klassikale trainingen en workshops tot interactieve e-learningmodules en praktijkgerichte oefeningen.

 4. Opleidingsprogramma Bepalen: Op basis van de inventarisatie en concretisering stellen we een gedetailleerd opleidingsprogramma op. Dit programma bevat een overzicht van alle modules, trainingen en leermiddelen die ingezet zullen worden.

 5. Uitvoering: We voeren het opleidingsprogramma uit volgens de planning. Tijdens deze fase zorgen we voor een interactieve en stimulerende leeromgeving waarin deelnemers actief betrokken worden en kunnen leren van praktijkvoorbeelden.

 6. Borging: Na de uitvoering richten we ons op de borging van de opgedane kennis en vaardigheden. Dit omvat follow-up sessies, evaluaties en het aanbieden van aanvullende leermiddelen om ervoor te zorgen dat de deelnemers de nieuwe kennis en vaardigheden effectief kunnen toepassen in hun werk.

Met deze gestructureerde aanpak zorgt FOI ervoor dat de opleidingen niet alleen effectief zijn, maar ook bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van de medewerkers en de organisatie als geheel.

Opleidingsadvies en maatwerk

Wij bieden uitgebreide opleidingsadviezen en maatwerkoplossingen aan tal van vaste opdrachtgevers. Onze benadering omvat het ontwikkelen van een leerstraat (learning journey) die alle niveaus binnen een organisatie bedient. Dit zorgt ervoor dat elke medewerker continu kan groeien en zich kan ontwikkelen.

Bij maatwerk en opleidingsadvies kun je denken aan de volgende diensten:

 • Opleiden van nieuwe medewerkers: We zorgen ervoor dat nieuwe medewerkers op een consistente en gestandaardiseerde manier worden opgeleid, wat leidt tot een uniforme kennisbasis en efficiĆ«ntie binnen je organisatie.
 • Learning journey op maat: We ontwerpen een op maat gemaakte leerstraat voor jouw organisatie, zodat alle medewerkers, ongeacht hun niveau, verder kunnen groeien en hun kennis en vaardigheden kunnen uitbreiden.
 • E-learning op maat: Onze e-learningmodules worden afgestemd op het beleid en de specifieke behoeften van jouw organisatie, waardoor de training altijd relevant en effectief is.
 • Permanente educatie: Via ons platform bieden we permanente educatie aan door middel van tweewekelijkse updates. Hierin komen de actuele ontwikkelingen en relevante wijzigingen in wet- en regelgeving aan de orde. Ook is er de mogelijkheid tot het organiseren van periodieke PE-dagen. Tijdens deze sessies komen actualiteiten aan bod en worden verdiepingssessies gehouden om de kennis verder uit te breiden en te updaten.

Met deze aanpak garanderen wij dat je medewerkers altijd beschikken over de meest actuele kennis en vaardigheden, wat bijdraagt aan de groei en het succes van je organisatie.

Maatwerk

FOI is jouw ideale partner voor professionele opleidingen. Ons team staat elke dag klaar om jou en je medewerkers te ondersteunen met op maat gemaakte oplossingen. We luisteren aandachtig naar je wensen, brengen deze helder in kaart en werken samen aan de beste aanpak die perfect aansluit bij de behoeften van jouw organisatie.

Ons team van deskundige en ervaren trainers staat klaar om je medewerkers te begeleiden en te ondersteunen tijdens het hele opleidingsproces. We bieden flexibele trainingsopties en passen de trainingen aan de specifieke behoeften en wensen van je organisatie aan. Dit unieke opleidingsaanbod bevordert niet alleen de professionele groei van je medewerkers, maar draagt ook bij aan de ontwikkeling en het succes van je organisatie.

Marleen beantwoordt al je vragen over onze opleidingen en incompanytrajecten. Ook denkt ze graag met je mee over de mogelijkheden hoe je gebruik kan maken van ons exclusieve opleidingsaanbod voor organisaties en onze maatwerktrajecten. 

Marleen van de Sande

Neem contact op

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Marleen en ontdek de mogelijkheden.

Waarom FOI?