Scroll naar boven
Hulp nodig?
Onze servicedesk is van 08:00 tot 17:00 beschikbaar.
Neem contact op via: info@hoffelijk.nl of 010 – 760 11 00

Portfolio Page

HF/HFZ

Ondernemer

 • In dit hoofdstuk:

  De zelfstandigenaftrek zal sneller worden afgebouwd dan eerder voorgesteld. Andere wijzigingen die we in dit thema behandelen zijn de aanpassingen van de vennootschapsbelasting en de verhoging van de effectieve innovatiebox.

View Project
HF/HFZ

Sociale Zekerheid

 • In dit hoofdstuk:

  In dit thema vertellen we je meer over veranderingen in bepaalde zekerheden voor personen die in Nederland wonen of werken. Denk hierbij aan de stijgende zorgtoeslag, de inkomensafhankelijke bijdrage Zvw en het kindgebonden budget. Ook behandelen we een aantal aanpassingen in de kinderopvangtoeslag.

View Project
HF/HFZ

Schuld

 • In dit hoofdstuk:

  De belangrijkste maatregel rondom het thema schulden- en armoedebeleid gaat in op een brede schuldenaanpak. Verder gaan we dieper in op het elektronische derdenbeslag van de Belastingdienst.

View Project
HF/HFZ

Belasting

 • In dit hoofdstuk:

  Het komende jaar zal een aantal wijzigingen in de belastingen plaatsvinden. In dit thema zul je meer lezen over de tariefschijven in box 1 en de aanpassingen in box 3. Naast deze wijzigingen, gaan we ook dieper in op een aantal heffingskortingen.

View Project
HF/HFZ

Pensioen

 • In dit hoofdstuk:

  De AOW-leeftijd blijft aankomend jaar hetzelfde. Veranderingen die zijn voorgesteld gaan voornamelijk over pensioenen. Denk hierbij aan het nabestaandenpensioen, partnerpensioen en wezenpensioen. Daarnaast vinden aanpassingen in de levensloopregeling plaats.

View Project
HF/HFZ

Werk

 • In dit hoofdstuk:

  In dit thema lees je over de maatregelen die voornamelijk over omscholing gaan, waaronder het STAP-budget en scholing naar tekortberoepen.

View Project

Niets missen rondom jouw vakbekwaamheid?

Meld je dan aan voor onze Vakbekwaamheidsupdate