De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

FOI is er voor iedereen in de Financiële dienstverlening en de Vastgoedbranche

Onze Finance- en Vastgoedopleidingen zijn geschikt voor beginners, mediors én gevorderden/ experts die in deze branches werkzaam zijn. Op elk niveau bieden wij passende trainingen aan.

Header Over ons
over ons foi

Onze kernwaarden & wie wij zijn

Praktijkgericht, laagdrempelig, actueel, flexibel, betrouwbaar én een eerlijk tarief. Dat zijn de kernwaarden die je terugziet in onze opleidingen en bij onze trainers. Deze dynamische tijd vraagt van zakelijke dienstverleners dat zij optimaal tegemoet komen aan de steeds veranderende behoeften van de markt en de klanten. Actuele kennis, expertise én de juiste manier van communiceren bepalen het succes.

Excellentie ontstaat alleen door continu te veranderen, verbeteren en vernieuwen. Dit wordt ook van ons gevraagd en hier staan wij dan ook voor! Ons team staat elke dag voor jou klaar om het optimale resultaat te realiseren. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag.

praktijkvoorbeelden

Finance - voor wie?

Onze Finance trainingen en opleidingen richten zich onder andere op:

 • Medewerkers zakelijke kredietverlening bij financieringsinstellingen (MKB/ Retail en Grootzakelijk/ Corporate): (Intern) Accountmanagers, Financieringsspecialisten, Management & Directieleden
 • (onafhankelijke) Financieringsadviseurs in de zakelijke kredietverlening (MKB/ Retail en Grootzakelijk/ Corporate)
 • Medewerkers alternatieve financieringspartijen (crowdfunding/ kredietunies/ factormaatschappijen/ leasemaatschappijen)
 • Intermediairs (zakelijk en particulier)
 • Gemeenten
 • Accountants & belastingadviseurs
 • Ondernemers die meer inzicht willen in hun jaarrekening dan wel rendement

Kortom iedereen in de financiële dienstverlening die jaarcijfers wil lezen, analyseren en/of zich wil verdiepen in de zakelijke kredietverlening. Ook voor ervaren medewerkers hebben wij specialistische opleidingen die worden verzorgd door experts uit de praktijk.

 

Vastgoed

Vastgoed - voor wie?

Wij hebben een uitgebreid vastgoed cursus aanbod voor zowel de beginnende als de ervaren belegger en adviseur. Onze opleidingen en trainingen op het gebied van Vastgoed richten zich onder andere op:

 • Vastgoedbeleggers (zowel starters als ervaren beleggers)
 • Medewerkers van organisaties actief in vastgoedfinanciering (zowel banken, als alternatieve vormen)
 • Medewerkers zakelijke kredietverlening (accountmanagers, financieringsspecialisten, beoordelaars, management & directie)
 • (onafhankelijke) Financieringsadviseurs
 • Vermogensadviseurs en private bankers
 • Vastgoedbeheerders en medewerkers
 • Organisaties actief in beheer, verhuur bemiddeling
 • Accountants & belastingadviseurs (fiscalisten)
 • Medewerkers gemeenten
Kernwaarden & missie

De Lindenhaeghe Groep

FOI is onderdeel van de Lindenhaeghe Groep. Voor jou betekent dit dat je beide namen kunt tegenkomen. De opleidingen worden verzorgd door FOI, waardoor je de naam FOI bijvoorbeeld tegenkomt in het studiemateriaal en tijdens klassikale trainingen. In ondersteunende communicatie kun je de naam Lindenhaeghe tegenkomen, bijvoorbeeld als afzender van sommige e-mails en in onze voorwaarden.

De Lindenhaeghe Groep is gericht op de financiële dienst- en zorgverlening. Sinds september 2023 maakt FOI ook onderdeel uit van de groep. FOI richt zich op de financiële dienstverlening en de vastgoedbranche. Daardoor hebben Lindenhaeghe en FOI een zeer compleet aanbod.
Wanneer je op zoek bent naar een Wft-opleiding, de opleiding tot Certified Financial Planner, de Basisopleiding Financieren MKB of verdieping in Jaarrekening analyses of Vastgoedwaardering, wij hebben de expertise en ervaring in huis om jou of je organisatie bij je opleidingsvraagstuk te helpen. 

Cultuur

Onze cultuur

Bij FOI en de Lindenhaeghe Groep vormen onze medewerkers de sleutel tot het succes van onze open en ondernemende organisatiecultuur. Zij krijgen veel eigen verantwoordelijkheden en hebben hart voor de zaak. Samen met een groot netwerk van externe specialisten werken wij zo dag in dag uit aan de (door)ontwikkeling van onze opleidingen en softwaresystemen die nodig zijn om financieel professionals en organisaties te faciliteren in het complete opleidings-/veranderproces.

Met dit sterke team zetten wij ons in om de financiële dienstverlening in Nederland verder te verbeteren. Op zowel inhoud als vaardigheden als mindset/attitude. Want een consument verdient een goed advies en wij helpen onze klanten hen dat te geven.

Meer over ons team

Onze keurmerken en erkenningen

FOI en de Lindenhaeghe Groep staan voor kwaliteit en daarom beschikken we over alle relevante accreditaties, keurmerken en erkenningen. We hebben de belangrijkste voor je op een rijtje gezet:

Cedeo Erkend

De Cedeo-erkenning is een kwaliteitskeurmerk dat staat voor een bewezen hoge mate van klanttevredenheid bij opleidings- en trainingsaanbieders.

NRTO-keurmerk

NRTO staat voor Nederlandse Raad voor Training en Opleiding en het keurmerk toont aan dat een opleider voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van onder andere transparantie, klantgerichtheid, professionaliteit en continuïteit. Het is een belangrijk keurmerk binnen de opleidingsbranche en wordt erkend door verschillende overheidsinstanties, onderwijsinstellingen en werkgeversorganisaties. 

CRKBO-keurmerk

CRKBO staat voor Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Het bijbehorende keurmerk geeft aan dat een onderwijsinstelling voldoet aan de kwaliteitseisen en zich houdt aan de gedragscode van het CRKBO. Het CRKBO-keurmerk wordt door veel opdrachtgevers en werkgevers als een belangrijke kwaliteitsgarantie gezien.

ISO 9001

Kwaliteitsmanagement zie je terug in alle onderdelen van een organisatie. Daarom zijn wij ISO 9001-gecertificeerd. Zo kunnen wij onze klanten laten zien dat wij aan hoge kwaliteitseisen voldoen, continu bezig zijn met de optimalisatie van onze processen en zo nog meer excelleren in onze dienstverlening.

ISO/IEC 27001:2013

Ook op het gebied van gegevensbescherming nemen wij uiteraard onze verantwoordelijkheid. Zo hanteren wij de ISO/IEC 27001:2013 voor informatiebeveiliging. Hiermee structureren wij onze informatie op een veilige manier en zorgen wij ervoor dat de persoonsgegevens van onze klanten optimaal beschermd zijn. Bij ons kan je er zo op rekenen dat je gegevens in vertrouwde handen zijn.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Lindenhaeghe Groep zet zich in voor de belangen van haar klanten, werknemers en de gemeenschap door praktische toepassingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Wij zijn hiervoor aangesloten bij keurmerk FIRA. FIRA verifieert, als onafhankelijke en gespecialiseerde partij, of ons MVO-beleid in overeenstemming is met de werkelijkheid.

Great Place to Work

We zijn trots om Lindenhaeghe een Great Place to Work (GPTW) te mogen noemen. Volgens het GPTW Institute houdt een geweldige werkplek in dat de medewerkers vertrouwen hebben in het management, trots zijn op het werk dat ze doen en veel plezier hebben met hun collega’s. Dit wordt gemeten aan de hand van de Trust Index, waarop Lindenhaeghe een score van 87% heeft behaald. Dit is ruim boven de minimale score van 70% die organisaties moeten behalen om de GPTW-certificering te behalen.

Springest

In 2022 is Lindenhaeghe voor de tiende keer op rij uitgeroepen tot de Beste Opleider van Nederland door Springest, hét onafhankelijke vergelijkings- en boekingsplatform voor opleidingen, trainingen en andere educatieve middelen. Wij dragen de titel met trots en zetten ons er dagelijks voor in om deze eer hoog te houden.