De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Informatiesessie voor leidinggevenden

De wijziging van het pensioenstelsel is ingegaan per 1 juli en raakt miljoenen Nederlanders. Zij zullen de nodige vragen hebben over wat de wijzigingen voor hen betekenen en als organisatie moet je hierop wel het juiste antwoord paraat hebben. Hiervoor is het belangrijk dat alle financieel professionals binnen je organisatie volledig op de hoogte zijn van deze veranderingen, zodat zij hun klanten goed kunnen informeren en adviseren. Om jou als leidinggevende hierbij te ondersteunen, organiseert Lindenhaeghe gratis informatiesessies over de advieskansen binnen het nieuwe pensioenstelsel

PO-abonnement 3 of meer rechtsgebieden

Over de online informatiesessie

De stelselwijziging blijft niet beperkt tot het informeren van deelnemers over wat er verandert. Het gaat veel verder dan dat. Zo moeten pensioenuitvoerders keuzebegeleiding gaan bieden en komt er met het bedrag ineens een belangrijke nieuwe keuze bij. Om jou als manager hierbij te ondersteunen, organiseren wij in september gratis online informatiesessies. Deze interactieve sessies zijn geschikt voor iedereen die als leidinggevende verantwoordelijk is voor een team dat zich bezighoudt met het informeren of adviseren van klanten over pensioenvoorzieningen. We maken voor jou inzichtelijk over wat de belangrijkste wijzigingen van het nieuwe pensioenstelsel zijn en hoe jij daar als manager je medewerkers in mee kan nemen zodat zij hun klanten zo goed mogelijk kunnen begeleiden gedurende deze transitie.

Bedankt voor je interesse!

De sessies zijn inmiddels afgerond, dus er is helaas geen mogelijkheid meer om je voor een informatiesessie aan te melden. Benieuwd naar de belangrijkste wijzigingen voor jouw medewerkers? Download dan gratis ons whitepaper over het nieuwe pensioenstelsel via onze website

Aan de slag met de nieuwe pensioenwetgeving

Benieuwd hoe jij jouw medewerkers kan ondersteunen tijdens de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel met de opleidingen van Lindenhaeghe?

Meer informatie