Ik ben klant bij Hoffelijk.

Wat betekent de fusie voor mij en/of mijn medewerkers?

We zijn er trots op je te kunnen vertellen dat Lindenhaeghe en Hoffelijk zijn gefuseerd. Dat betekent dat we als één bedrijf verder zijn gegaan onder de naam Lindenhaeghe.

Het nieuwe Lindenhaeghe behoudt de systemen en applicaties waar Hoffelijk de afgelopen jaren keihard aan heeft gewerkt en waar jij als klant van Hoffelijk aan gewend bent.

Ons bestaande aanbod op de website is verrijkt met extra Wft- en PE-aanbod en verschillende klassikale opleidingen en trainingen. Zo heb jij een ruime keuze uit een online, klassikaal en blended opleidingsaanbod en kan jij zelf bepalen welk opleidingsproduct het beste bij jou past.

Overleg bij Lindenhaeghe

Uitbreiding productaanbod

Kies voor een van onze vernieuwde Wft-opleidingen, de Klassikale Opleiding PE inclusief examen of ga juist voor de Opleiding Certified Financial Planner (CFP®) Compleet. Bij Lindenhaeghe bieden we jou alle mogelijkheden om nieuwe vaardigheden te leren en bestaande kennis verder te verdiepen en verbreden.

Wil je meer weten over wat er allemaal is veranderd in ons opleidingsaanbod? Neem dan vooral een kijkje op onze speciale informatiepagina.

Hoffelijk wordt Lindenhaeghe

Zoals eerder vermeld, is ervoor gekozen om onder de naam Lindenhaeghe verder te gaan. We stappen gefaseerd over naar een nieuwe gezamenlijke uitstraling, website en webshop. De nieuwe website zal rond de zomer live gaan. Tot die tijd kan je gewoon op de website van Hoffelijk terecht.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen

We plaatsen regelmatig updates over de fusie op deze speciale fusiewebsite. Zo blijf jij continu op de hoogte van het laatste nieuws en leer je het nieuwe Lindenhaeghe stap voor stap beter kennen.

Nog niet alles duidelijk?

We hebben de veelgestelde vragen verzameld en voor je op een rijtje gezet.

Veelgestelde vragen