Ik was klant bij Hoffelijk.

Wat betekent de fusie voor mij en/of mijn medewerkers?

We zijn er trots op je te kunnen vertellen dat Lindenhaeghe en Hoffelijk zijn gefuseerd. Dat betekent dat we als één bedrijf verder zijn gegaan onder de naam Lindenhaeghe.

Het nieuwe Lindenhaeghe behoudt de systemen en applicaties waar Hoffelijk de afgelopen jaren keihard aan heeft gewerkt en waar jij als klant van Hoffelijk aan gewend bent.

We hebben een nieuwe website gelanceerd, waardoor jij een ruime keuze hebt uit een online, klassikaal en blended opleidingsaanbod en zelf kan bepalen welk opleidingsproduct het beste bij jou past.

Overleg bij Lindenhaeghe

Uitbreiding productaanbod

Kies voor een van onze vernieuwde Wft-opleidingen, de Klassikale Opleiding PE inclusief examen of ga juist voor de Opleiding Certified Financial Planner (CFP®) Compleet. Bij Lindenhaeghe bieden we jou alle mogelijkheden om nieuwe vaardigheden te leren en bestaande kennis verder te verdiepen en verbreden.

Hoffelijk wordt Lindenhaeghe

Zoals eerder vermeld, is ervoor gekozen om onder de naam Lindenhaeghe verder te gaan. We verwelkomen je graag op onze nieuwe website.

Het laatste nieuws

Ben je benieuwd waar we ons de afgelopen tijd op hebben gefocust? De laatste ontwikkelingen vind je op onze nieuwspagina.

Nog niet alles duidelijk?

We hebben de veelgestelde vragen verzameld en voor je op een rijtje gezet.

Veelgestelde vragen