Bij Lindenhaeghe altijd goed voorbereid op weg

Nieuwsbericht

Als persoonlijke en betrokken opleider vinden wij het belangrijk dat jij van tevoren precies weet wat je van ons kan verwachten. Zo ook voor wat betreft ons locatiebeleid. We vertellen je hier graag meer over.

Wil je op korte termijn je opleiding of training volgen?

Heb jij op onze website de opleiding of training van jouw keuze geselecteerd en geldt dat je hier op korte termijn mee wil starten? Overweeg dan de keuze te maken voor onze hoofdlocatie te Utrecht/Bilthoven of een van onze centraal gelegen locaties te Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam of Zwolle. Voor al onze opleidingen en trainingen geldt dat deze gegarandeerd in Utrecht/Bilthoven plaatsvinden. En bij onze andere centraal gelegen locaties kan je er op rekenen dat we vrijwel altijd een ruim aanbod aan startdata hebben, zo ook op korte termijn.

Kies je liever voor een locatie nóg dichter bij jou in de buurt?

Wij hebben meerdere opleidings- en trainingslocaties door heel het land, zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt beschikbaar. We kijken hierbij wel naar vraag en aanbod. Dit maakt dan ook dat we onze opleidingen en trainingen gegarandeerd in Utrecht/Bilthoven en vrijwel altijd op de centraal gelegen locaties aan kunnen bieden. Alleen als er voldoende animo voor is organiseren wij deze ook in specifieke regio’s. Voor deze laatste locaties geldt daarbij tevens dat we VOL = VOL hanteren.

Heb je dus de voorkeur voor een specifieke locatie die geen onderdeel uitmaakt van het netwerk met centrale locaties? Dan is het goed je ervan bewust te zijn dat de opleiding of training van jouw keuze alleen op de nog beschikbare data plaatsvindt en verder niet meer. Als je dus te lang wacht met het boeken van jouw plek, is de kans groot dat de groep al vol zit en je dus moet uitwijken naar een andere locatie.

Het locatienetwerk van Lindenhaeghe

We hanteren twee verschillende soorten locaties, afhankelijk van de opleiding of training die jij kiest.

“De docent geeft prima uitleg en staat open voor allerlei vragen. Er werden goede praktijkvoorbeelden besproken, die je uiteindelijk op het examen goed kan gebruiken. De locatie was perfect en de lunch was heerlijk. Al met al is deze opleiding iedereen aan te bevelen.”

Mischa

Ga aan de slag met onze meerdaagse opleidingen of vakinhoudelijke trainingen

Bij Lindenhaeghe zorgen wij ervoor dat het leren een echte beleving wordt. Met de keuze voor een van onze vakopleidingen of bijvoorbeeld een PE SEH- of PE CFP/FPP-training investeer jij immers in jouw toekomst. Je volgt de opleidings- of trainingsdagen dan ook op een van onze prachtige locaties waarbij alles van a t/m z voor jou is geregeld. Tijdens de inhoudelijke sessies en pauzemomenten is er volop ruimte om met de docent en je medecursisten ervaringen uit te wisselen en elkaar zo te inspireren.

“Wat is Lindenhaeghe toch goed zeg! Veel uitgebreidere informatie dan de meeste concurrent-collega’s en uitstekende oefeningen per onderdeel. Ook de klassikale training vond ik fijn en dan direct erna examen doen!”

Wim

Volg een klassikale Wft (PE)-opleiding of examentraining

Voor al onze klassikale Wft (PE)-opleidingen en examentrainingen hebben we efficiënte locaties geselecteerd waarbij wij twee ruimtes naast elkaar kunnen reserveren. Voor onze Klassikale PE-opleiding inclusief examen geldt namelijk dat terwijl jij in een halve dag wordt klaargestoomd voor het examen in de ene ruimte, de andere ruimte wordt omgetoverd tot examenlokaal. Met alle kennis vers in je geheugen maak jij zo direct aansluitend je examen en dit alles op één en dezelfde locatie!

Overig nieuws

Nieuwe AI e-learning volledig toegespitst op financieel adviseurs
Nieuwsbericht
Op het SEH-congres introduceerden we onze AI e-learning speciaal voor financieel adviseurs.
PE-stuwmeer is een feit, oplossing ligt bij organisaties
Nieuwsbericht
Het CDFD heeft de cijfers over het eerste kwartaal van 2024 gepubliceerd. Eerder waarschuwden we...
Voor de 11e keer uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland
Nieuwsbericht
Op dinsdag 2 april vond de verkiezing tot Beste Opleider van Nederland plaats.