Vind je perfecte match bij Lindenhaeghe

Het is februari: de maand van de liefde. Ben jij al gelukkig in je werk? Of ben je nog op zoek naar jouw perfecte match? Laten we samen op date gaan, wie weet vallen we als een blok voor elkaar!

Ons datingprofiel

Bij Lindenhaeghe werken we als één team aan een gezamenlijke missie: financieel professionals en organisaties de beste dienstverlening bieden. Samen leveren we iedere dag weer nieuwe topprestaties. Prestaties die écht het verschil maken voor onze opdrachtgevers en klanten.

Eigenschappen:

  • Ondersteunend
  • Betrokken
  • Energiek
  • Daadkrachtig
  • Vernieuwend
Michael First Dates

Word verliefd op je werk

We brengen een groot deel van ons leven op het werk door. Hoe belangrijk is het dan dat jij iedere ochtend gelukkig wakker wordt met de gedachte dat je weer naar kantoor mag? Omdat wij als organisatie de ambitie hebben om te groeien brengt iedere functie leuke uitdagingen, kansen en ontwikkelmogelijkheden met zich mee. Zie jij jouw potentiële liefde al staan?

Hartverwarmende cultuur

Liefde is investeren in elkaar. Bij Lindenhaeghe hechten we enorm veel waarde aan de cultuur binnen de organisatie. Hier steken we dan ook veel tijd en energie in. Denk hierbij aan het organiseren van een groot kerstfeest, een jaarlijks personeelsweekend en regelmatige borrels.

Personeelsweekend 2022

Benieuwd naar hoe ons eerste gezamenlijke personeelsweekend eruitzag? Bekijk dan de video.

Pijl oranje vlak

Zij vonden onlangs hun match

De afgelopen tijd hebben er al verschillende dates plaatsgevonden. Tijdens deze dates praten we open met elkaar over de wensen en ambities van ons allebei. Zien wij een potentiële match? Dan plannen we snel een tweede date in. Als we dan nog steeds vlinders voelen heten we je graag welkom in het Lindenhaeghe-team.

Patrick vond in Juliane de ideale versterking voor zijn grafische team.
Yassin bleek over alle eigenschappen te beschikken die Anuar zocht voor onze IT-afdeling.
Patrick en Juliane
Anuar en Yassin

Patrick & Juliane

Marketing, Communicatie & Design

Anuar & Yassin

IT en development

Patrick vond in Juliane de ideale versterking voor zijn grafische team.
Patrick en Juliane

Patrick & Juliane

Marketing, Communicatie & Design

Yassin bleek over alle eigenschappen te beschikken die Anuar zocht voor onze IT-afdeling.
Anuar en Yassin

Anuar & Yassin

IT & Development

Liever op blind date?

Heb jij je ideale functie nog niet gezien? Bij Lindenhaeghe staan we altijd open voor een blind date. Het zou tenslotte zonde zijn om iemand zoals jij te laten lopen. Laat ons weten waarom we met jou op blind date moeten gaan en misschien drinken we binnenkort samen een drankje.

Meer informatie
Blind date