De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Vakbekwaamheid voor jouw kantoor

Wil jij je medewerkers ondersteunen in hun permanente educatie en bij het behalen van hun opleidingspunten? En wil je daarnaast al je interne en externe opleidingsactiviteiten beheren, eigen content delen en kennisdeling stimuleren via één centraal digitaal platform dat volledig is ingericht in de eigen look-and-feel van jouw organisatie? Lindenhaeghe Legal helpt je graag verder.

Lindenhaeghe Legal zakelijk
Eigen content

Hebben jouw kantoorgenoten verschillende behoeften op het gebied van hun professionele ontwikkeling? Dan kan het een administratieve uitdaging zijn om de verschillende opleidingsactiviteiten bij te houden en te monitoren. De digitale omgeving van Lindenhaeghe Legal biedt kantoren de mogelijkheid om eigen content beschikbaar te stellen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld opleidingsinformatie, (scholings)activiteiten, eigen e-learnings en kennis(overdracht) via hetzelfde platform laten verlopen. Volledig in de eigen look-and-feel van jouw organisatie.

Hiermee stelt Lindenhaeghe Legal kantoren in staat om zelf op te leiden, of het nu gaat om het digitaliseren van onderwijs, kennisoverdracht, het delen van eigen content, het registreren van (PO-)punten, het digitaal toetsen of de voortgang monitoren en inzichtelijk maken. We verzorgen integrale maatwerkconcepten in de breedste zin.