Verrast door succes van onze LinkedIn-post

Nieuwsbericht

Volgens de statistieken van het CBS ervaarde ruim 75% van het bedrijfsleven personeelstekorten aan het begin van het derde kwartaal van 2023. Met name bepaalde vacatures zoals die voor klantcontactfuncties en IT blijken steeds lastiger in te vullen. Daarom besloten wij, al langere tijd op zoek naar juist deze collega’s, ons kwetsbaar op te stellen door via LinkedIn een oproep te doen aan de sector.

In het LinkedIn-bericht, geplaatst door onze Commercieel Directeur Edwin, vroegen wij oud-collega’s, klanten en andere betrokkenen onder de post hun ervaringen met Lindenhaeghe te delen om zo sollicitanten op een andere manier kennis te laten maken met onze organisatie. Ondanks het feit dat wij al geregeld een kijkje achter de schermen delen, voelde het ons kwetsbaar opstellen door hulp te vragen toch wel net iets anders.

Edwin: “Bij Lindenhaeghe prijzen we ons gelukkig met het feit dat we regelmatig nieuwe collega’s welkom mogen heten, maar ook wij krijgen steeds meer moeite met het invullen van bepaalde vacatures. Omdat we het voor onze collega’s werkbaar willen houden, zeker in aanloop naar de verwachte PE-piek van volgend jaar, vroegen we nu alvast ons netwerk om hulp. Dit was behoorlijk spannend, want wat als bijna niemand zou reageren.”

Edwin vervolgt: “Natuurlijk hadden we de hoop dat de post tot meerdere reacties zou leiden, maar we zijn echt enorm verrast dat onze oproep door de branche zo is omarmd. Wat kwam er een massale steun vanuit alle kanten en wat zijn er hartverwarmende en mooie verhalen gedeeld! De post heeft al tot bijna 70.000 views en 400 likes geleid en er staan meer dan 400 reacties onder de post. Er zijn ook al meerdere sollicitaties binnengekomen, dus dit heeft ons nu al zoveel gebracht. Zonder alle steun was dit niet mogelijk geweest, dus daar willen we iedereen heel hartelijk voor bedanken.”

Dit bericht is ook gedeeld door VVP.

Overig nieuws

Nieuwe AI e-learning volledig toegespitst op financieel adviseurs
Nieuwsbericht
Op het SEH-congres introduceerden we onze AI e-learning speciaal voor financieel adviseurs.
PE-stuwmeer is een feit, oplossing ligt bij organisaties
Nieuwsbericht
Het CDFD heeft de cijfers over het eerste kwartaal van 2024 gepubliceerd. Eerder waarschuwden we...
Voor de 11e keer uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland
Nieuwsbericht
Op dinsdag 2 april vond de verkiezing tot Beste Opleider van Nederland plaats.