Ik ben klant bij Lindenhaeghe.

Wat betekent de fusie voor mij en/of mijn medewerkers?

Wij zijn er trots op je te kunnen vertellen dat je, naast ons vertrouwde aanbod, toegang hebt tot betere applicaties en dashboarding. We nemen je graag alvast mee in wat er al is gebeurd en wat je nog kan verwachten.

Het bestaande Wft- en PE-aanbod van Lindenhaeghe is vernieuwd en overgezet naar de nieuwe leeromgeving. Hierdoor kan jij rekenen op een sterke online basis, aangevuld met een ruime keuze aan klassikale opleidingsmogelijkheden. Volg jij een andere opleiding of training via Lindenhaeghe? Ook dan kan jij al gebruikmaken van deze nieuwe leeromgeving.

Wil je meer weten over wat er allemaal is veranderd? Neem dan vooral een kijkje op onze speciale informatiepagina.

Lindenhaeghe veranderingen

Wijzigingen in Permanent Actueel

Als klant van Lindenhaeghe kan je door de fusie in het vervolg gebruikmaken van de geavanceerde dashboarding en applicaties van Hoffelijk. Benieuwd hoe deze nieuwe omgeving eruitziet? Lees meer hierover en bekijk de uitlegvideo op de speciale PA-pagina voor gebruikersorganisatiebeheerders en managers.

Bekende gezichten

Onze trainers zijn essentieel als het gaat om trainingen. Je ziet de vertrouwde gezichten dan ook gewoon weer terug bij het nieuwe Lindenhaeghe.

Nieuwe gezamenlijke website

We stappen gefaseerd over naar een nieuwe gezamenlijke uitstraling, website en webshop. De nieuwe website zal rond de zomer live gaan. Tot die tijd kan je gewoon op de website van Lindenhaeghe terecht.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen

We plaatsen regelmatig updates over de fusie op deze speciale fusiewebsite. Zo blijf jij continu op de hoogte van het laatste nieuws en leer je het nieuwe Lindenhaeghe stap voor stap beter kennen.

Heb je nog vragen?

We hebben de veelgestelde vragen verzameld en voor je op een rijtje gezet.

Veelgestelde vragen