Ik was klant bij Lindenhaeghe.

Wat betekent de fusie voor mij en/of mijn medewerkers?

Wij zijn er trots op je te kunnen vertellen dat je, naast ons vertrouwde aanbod, toegang hebt tot betere applicaties en dashboarding.

Het bestaande Wft- en PE-aanbod van Lindenhaeghe is vernieuwd en overgezet naar de nieuwe leeromgeving. Hierdoor kan jij rekenen op een sterke online basis, aangevuld met een ruime keuze aan klassikale opleidingsmogelijkheden. Volg jij een andere opleiding of training via Lindenhaeghe? Ook dan kan jij gebruikmaken van deze nieuwe leeromgeving.

Lindenhaeghe veranderingen

Wijzigingen in Permanent Actueel

Als klant van Lindenhaeghe kan je door de fusie in het vervolg gebruikmaken van de geavanceerde dashboarding en applicaties van Hoffelijk. Benieuwd hoe deze nieuwe omgeving eruitziet? Lees meer hierover en bekijk de uitlegvideo op de speciale PA-pagina voor gebruikersorganisatiebeheerders en managers.

Nieuwe website

We hebben een nieuwe website gelanceerd, waardoor jij een ruime keuze hebt uit een online, klassikaal en blended opleidingsaanbod en zelf kan bepalen welk opleidingsproduct het beste bij jou past.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen

Ben je benieuwd waar we ons de afgelopen tijd op hebben gefocust? De laatste ontwikkelingen vind je op onze nieuwspagina.

Heb je nog vragen?

We hebben de veelgestelde vragen verzameld en voor je op een rijtje gezet.

Veelgestelde vragen