Lindenhaeghe kiest met uitfasering Lindenhaeghe Legal voor volledige focus op de financiële branche

Nieuwsbericht

Het afgelopen jaar hebben wij de koers ingezet om ons meer te focussen op onze core business en te stoppen met activiteiten die te ver afstaan van waar het in de financiële dienstverlening om draait. Als gevolg hiervan hebben wij besloten om de activiteiten onder Lindenhaeghe Legal nu ook uit te faseren.

In 2021 breidden wij onze dienstverlening uit naar de juridische sector. Wij zagen in de subsidieregeling NL leert door een uitgelezen kans om toe te treden tot een voor ons nieuwe sector en zo midden in de coronapandemie ons steentje bij te dragen in het digitaal vakbekwaam houden van advocaten. Dit initiatief werd binnen de advocatuur goed ontvangen en Lindenhaeghe Legal heeft daardoor een mooie groei doorgemaakt. Desondanks hebben wij nu toch besloten om het label uit te faseren in het kader van een verdere focus op de financiële dienstverlening.

Edwin, onze Commercieel Directeur: “Als marktleider zien wij het als onze taak om te borgen dat alle financieel professionals en organisaties nog meer grip krijgen op hun vakbekwaamheid. Gezien de ontwikkeling die gaande is dat adviseurs zich oriënteren op het verbreden van hun dienstverlening liggen er nog veel kansen binnen het financiële domein. Wij vinden het dan ook belangrijk om hier alle aandacht voor vrij te maken, zodat wij onze klanten de kwaliteit kunnen blijven bieden die zij gewend zijn. Recent hebben we met de lancering van onze nieuwe website al een eerste belangrijke stap gezet in het aanbrengen van meer focus in ons opleidingsaanbod en met de overname van FOI hebben we hier een mooi vervolg aan gegeven.”

Edwin vervolgt: “Hoewel we trots zijn op de successen die we met Lindenhaeghe Legal hebben bereikt en ook positieve respons krijgen vanuit de branche over onze vernieuwende opleidingsmethode zijn we tot de constatering gekomen dat dit label niet meer past binnen onze herziene visie. Met het besluit Lindenhaeghe Legal uit te faseren komt er nog meer ruimte beschikbaar om ons volledig te focussen op de financiële dienstverlening.”

Dit bericht is ook gedeeld door InFinance, VVP en AM.

Overig nieuws

Nieuwe AI e-learning volledig toegespitst op financieel adviseurs
Nieuwsbericht
Op het SEH-congres introduceerden we onze AI e-learning speciaal voor financieel adviseurs.
PE-stuwmeer is een feit, oplossing ligt bij organisaties
Nieuwsbericht
Het CDFD heeft de cijfers over het eerste kwartaal van 2024 gepubliceerd. Eerder waarschuwden we...
Voor de 11e keer uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland
Nieuwsbericht
Op dinsdag 2 april vond de verkiezing tot Beste Opleider van Nederland plaats.