Directie

Toast op de toekomst

Nieuwsbericht

Op 8 november, de dag waarop wij de fusie bekend hebben gemaakt, werden we verblijd met taart en champagne door Patrick van der Spek en Mike Schilperoort (oprichters van Lindenhaeghe). Tijdens een toast met de directie blikt Mike Schilperoort kort terug op de afgelopen periode: “Ik wil echt mijn waardering uitspreken naar jullie als directie en naar de medewerkers. Heel bijzonder om te zien hoeveel werk er in zo’n korte tijd verzet is en wat er allemaal al staat. Hierdoor is er nu alle ruimte en aandacht voor de klant.”

Wesley bedankt Mike Schilperoort voor zijn mooie woorden en maakt direct gebruik van het moment om Anouk Dros extra in het zonnetje te zetten: “Ik werk al meer dan tien jaar intensief met Arthur, Edwin en Thomas samen en wij kennen elkaar dus door en door. Ik weet dat ik ook namens hen spreek als ik zeg hoe knap het is dat het Anouk in zo’n korte tijd gelukt is om zich haar nieuwe rol eigen te maken en daardoor een hele waardevolle bijdrage te leveren aan het verdere fusietraject. De samenwerking voelt voor ons zo al heel vertrouwd.”

Patrick van der Spek sluit het feestelijke moment af: “Als ik bekijk wat voor werk er is verzet en hoe het nieuwe Lindenhaeghe er nu voorstaat, heb ik alle vertrouwen in de toekomst. De nieuwe directie heeft, samen met het team, alles in huis om de ambities waar te maken en nog meer toegevoegde waarde aan de sector te leveren.“

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie van de toast? Bekijk dan de video.

Overig nieuws

Nieuwe AI e-learning volledig toegespitst op financieel adviseurs
Nieuwsbericht
Op het SEH-congres introduceerden we onze AI e-learning speciaal voor financieel adviseurs.
PE-stuwmeer is een feit, oplossing ligt bij organisaties
Nieuwsbericht
Het CDFD heeft de cijfers over het eerste kwartaal van 2024 gepubliceerd. Eerder waarschuwden we...
Voor de 11e keer uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland
Nieuwsbericht
Op dinsdag 2 april vond de verkiezing tot Beste Opleider van Nederland plaats.