Prinsjesdag Totaaloverzicht 2023

Nieuwsbericht

Voor alweer de 11e keer op rij wordt het Prinsjesdag Totaaloverzicht uitgebracht. Ditmaal voor het eerst in de nieuwe look & feel van Lindenhaeghe. Echter heeft zoals vanouds de vakredactie van Lindenhaeghe in de nacht na Prinsjesdag weer doorgewerkt om alle gepresenteerde maatregelen door te spitten en de relevante ontwikkelingen samen te vatten in het Prinsjesdag Totaaloverzicht.

Edwin, onze Commercieel Directeur: “Als marktleider leiden wij dagelijks tienduizenden financieel professionals op. Daarom zien wij het als onze taak om de branche te ondersteunen bij het zo snel mogelijk informeren van alle professionals over de gepresenteerde maatregelen. Het Totaaloverzicht bevat een overzichtelijke samenvatting van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van onder meer hypotheken, verzekeringen en pensioen die voortvloeien uit de plannen die de regering jaarlijks tijdens Prinsjesdag aankondigt.”

Edwin vervolgt: “Dit overzicht gaat dieper in op thema’s als Belasting, Sociale Zekerheid, Woning, Werk en Pensioen met een praktische vertaalslag naar de beroepspraktijk. Zo zijn alle financieel professionals bij de start van hun werkdag niet alleen volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, maar weten zij ook gelijk hoe zij deze kunnen toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden. Het feit dat het aantal bezoekers op de site per jaar blijft groeien, illustreert hoezeer dit initiatief door de sector wordt gewaardeerd.”

Meer informatie
Het Prinsjesdag Totaaloverzicht is beschikbaar via onze website.

Dit nieuws is ook gedeeld door VVP, AM, Adfiz, NBBI en Horus.

Overig nieuws

Nieuwe AI e-learning volledig toegespitst op financieel adviseurs
Nieuwsbericht
Op het SEH-congres introduceerden we onze AI e-learning speciaal voor financieel adviseurs.
PE-stuwmeer is een feit, oplossing ligt bij organisaties
Nieuwsbericht
Het CDFD heeft de cijfers over het eerste kwartaal van 2024 gepubliceerd. Eerder waarschuwden we...
Voor de 11e keer uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland
Nieuwsbericht
Op dinsdag 2 april vond de verkiezing tot Beste Opleider van Nederland plaats.