nieuwsbericht nieuwe website

Onze nieuwe website, wat is er veranderd?

Nieuwsbericht

Naast een geheel nieuwe look & feel heeft de komst van onze nieuwe website ook wat andere veranderingen met zich meegebracht, bijvoorbeeld in de navigatie van de website en in het productaanbod. We vertellen je hier graag meer over.

Een nieuw hoofdmenu

Ben je op zoek naar een specifieke opleiding of training? Met onze nieuwe menustructuur hebben we dit nóg makkelijker voor je gemaakt. Door middel van de dropdown in het menu, zie jij namelijk in één oogopslag de verschillende Wft, PE en Permanent Actueel-modules waarmee je aan de slag kan.

Daarnaast vind je vanaf nu per vakgebied binnen de financiële dienstverlening welke opleidingen je bij ons kan volgen. Zo staat bijvoorbeeld ons MiFID-aanbod onder beleggen, vind je onze opleidingen en trainingen voor Erkend Financieel Adviseurs onder hypotheken en alles rondom de nieuwe Wet toekomst pensioenen onder pensioen.

Een all-in tarief

Bij Lindenhaeghe is jouw vakbekwaamheid met de diverse initiële opleidingen, verdiepende e-learnings en interactieve trainingen dus in vertrouwde handen. Wil je na het volgen van je opleiding direct je examen afleggen? Ook dat is mogelijk! Waar je ook voor kiest, bij ons weet je precies waar je aan toe bent. De prijs die je in onze webshop ziet, is ook direct de prijs die je betaalt. Onze tarieven zijn namelijk all-in.

Een nieuw locatiebeleid

Om er zeker van te zijn dat jij altijd een trainings- of examenlocatie van hoge kwaliteit bij jou in de buurt hebt, is ons locatiebeleid herzien. Een aantal van onze locaties is daardoor al vervangen en ook onze locatie te Bilthoven zal een-op-een vervangen worden door BCN Utrecht. Met als resultaat: een betere bereikbaarheid en extra faciliteiten op de locaties.

Zoals je hierbij van ons gewend bent, zijn veel van onze klassikale trainingen zowel op locatie als in de Virtual Classroom te volgen. Om ervoor te zorgen dat jij in één oogopslag alle beschikbare opties kan zien, vind je voortaan ook onze Virtual Classrooms als locatie bij de klassikale training van jouw keuze.

Overig nieuws

Nieuwe AI e-learning volledig toegespitst op financieel adviseurs
Nieuwsbericht
Op het SEH-congres introduceerden we onze AI e-learning speciaal voor financieel adviseurs.
PE-stuwmeer is een feit, oplossing ligt bij organisaties
Nieuwsbericht
Het CDFD heeft de cijfers over het eerste kwartaal van 2024 gepubliceerd. Eerder waarschuwden we...
Voor de 11e keer uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland
Nieuwsbericht
Op dinsdag 2 april vond de verkiezing tot Beste Opleider van Nederland plaats.