Ecclesia

Ecclesia maakt als eerste de overstap naar het nieuwe Lindenhaeghe

Klant aan het woord

Vol trots heten we onze eerste klant van harte welkom bij het nieuwe Lindenhaeghe. Ecclesia zal gebruik gaan maken van ons Wft (PE)-opleidingsmateriaal inclusief de examens en Permanent Actueel. We spraken hierover met Patricia van Ginkel, Hr-businesspartner bij Ecclesia.

Lindenhaeghe en Hoffelijk zijn gefuseerd. Wat was je eerste reactie toen je dit hoorde?

“Wat een goed nieuws, nu hoeven we niet meer te kiezen! Wij zitten namelijk al jarenlang bij Lindenhaeghe en Hoffelijk en zijn daar zeer tevreden over. Onze medewerkers volgen veelal de klassikale Wft PE-opleidingen. We overwogen echter al enkele maanden om de overstap naar Hoffelijk te maken, vanwege het klantdashboard en het diplomadossier. Ik heb dat één keer gezien en was direct verkocht. Ik bleef de keuze echter maar voor mij uitschuiven, omdat we ook heel tevreden waren over de kwaliteit van de opleidingen van Lindenhaeghe. Toen we van Rebecca het nieuws van de fusie hoorden, voelde ik een soort van opluchting. Nu klopt het. Het is eigenlijk voor mij het beste uit twee werelden wat nu bij elkaar komt.”

Wat maakt dat je juist nu de keuze hebt gemaakt om over te stappen?

“Voor ons kan het alleen nog maar beter worden. Nu de sterke punten van zowel Lindenhaeghe als van Hoffelijk bij elkaar komen, daar ben ik ontzettend blij mee. Van Lindenhaeghe zijn wij gewend dat zij een grote klantvriendelijkheid hebben, goed met je meedenken en flexibel zijn. De opleidingen zijn altijd tot in de puntjes geregeld en ze zijn altijd bereid dat stapje extra te zetten. En met het diplomadossier van Hoffelijk worden we als hr-afdeling volledig ontzorgd. Nu hoeven we de diploma’s niet meer zelf te monitoren en kunnen in één oogopslagzien wie aan de Wft-plicht hebben voldaan en vakbekwaam zijn. Dat is voor ons zo’n enorme vooruitgang.”

Overig nieuws

Nieuwe AI e-learning volledig toegespitst op financieel adviseurs
Nieuwsbericht
Op het SEH-congres introduceerden we onze AI e-learning speciaal voor financieel adviseurs.
PE-stuwmeer is een feit, oplossing ligt bij organisaties
Nieuwsbericht
Het CDFD heeft de cijfers over het eerste kwartaal van 2024 gepubliceerd. Eerder waarschuwden we...
Voor de 11e keer uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland
Nieuwsbericht
Op dinsdag 2 april vond de verkiezing tot Beste Opleider van Nederland plaats.
Patricia van Ginkel
"Vanuit de wetenschap dat wij als klant straks volledig ontzorgd zijn en de boel op orde hebben, hebben wij weer meer ruimte voor onze eigen klanten."

— Patricia van Ginkel, Hr-businesspartner

Hoe kijk je naar de toekomst?

“Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen, verbreden of specialiseren. Vanzelfsprekend zijn zij goed opgeleid en voldoen ze aan de opleidingseisen. Naarmate wij als organisatie groeien, is het voor ons nóg belangrijker om ontzorgd te worden. Ook de komende jaren willen we onze groei doorzetten als de trusted advisor op het gebied van risico’s en benefits. Hiervoor is het natuurlijk heel belangrijk dat alle medewerkers volledig vakbekwaam zijn en blijven op het gebied van Wft, PE en PA. Hoe mooi is het dan als je een opleider treft die ons daarin zo kan ondersteunen en kan helpen.

Voor ons zal het naar de toekomst toe alleen maar makkelijker worden en we kunnen ook echt een verdere professionaliseringsslag maken. Ook onze medewerkers krijgen een eigen dashboard waarmee zij kunnen monitoren wanneer zij weer PE moeten doen en waar zij staan met hun PA. Daarnaast kunnen de leidinggevenden zelf actief monitoren waar hun medewerkers staan. Met het nieuwe dashboard zien zij niet alleen de voortgang van PA, maar het volledige plaatje voor wat betreft de vakbekwaamheid van hun medewerkers. Dat draagt voor ons alleen maar bij aan de organisatie die wij willen zijn. En een extra voordeel? Vanuit de wetenschap dat wij als klant volledig ontzorgd zijn en de boel op orde hebben, hebben wij meer ruimte voor onze eigen klanten.”