Lindenhaeghe en Hoffelijk gefuseerd

Lindenhaeghe en Hoffelijk zijn gefuseerd

Nieuwsbericht

Vol trots kondigen we aan dat financieel opleiders Lindenhaeghe en Hoffelijk zijn gefuseerd. Dat betekent dat we als één bedrijf verdergaan onder de naam Lindenhaeghe. Onze directeur Wesley is de Algemeen Directeur van het nieuwe Lindenhaeghe.

Door het samengaan van onze bedrijven ontstaat een sterk merk met unieke eigenschappen. Lindenhaeghe en Hoffelijk werken beide kwaliteitgedreven, vanuit een sterke cultuur en versterken elkaar hierin. Naast een gedeelde klantfocus zijn wij op een aantal gebieden complementair. Zo kan Lindenhaeghe al jaren rekenen op een grote groep tevreden cursisten, maar stond de opleider voor een grote uitdaging en investering op het gebied van doorontwikkelingen van IT-architectuur en -systemen. Hoffelijk deed deze investeringen juist de afgelopen jaren en was op zoek naar uitbreiding van het marktaandeel om dergelijke investeringen te kunnen blijven doen. De fusie bood een oplossing voor beide uitdagingen.

Uitkomst van deze fusie is dan ook een opleider die op elk vlak de beste is. Als cursist kan je rekenen op een sterk online, klassikaal en blended aanbod waarbij je kan kiezen wat je voorkeur heeft. Als organisatie word je beter ondersteund met een breed opleidingsaanbod gericht op de vakbekwaamheid van je medewerkers. Zij kunnen hierbij gebruikmaken van de platformen van Hoffelijk, nu en in de toekomst.

Wesley deelt: “Met het nieuwe Lindenhaeghe willen we impact creëren. Hoffelijk is destijds opgericht om de kwaliteit van de financiële dienstverlening verder te verbeteren. Het nieuwe Lindenhaeghe kan hier een nog belangrijkere rol in vervullen, vanuit een bredere visie op vakbekwaamheid voor financieel professionals. Met meer daadkracht en daardoor met nog meer toegevoegde waarde.”

Speciale fusiewebsite

De afgelopen periode zijn relaties zoveel mogelijk persoonlijk geïnformeerd. Om iedereen in de plannen mee te nemen hebben wij een uitgebreide fusiewebsite opgezet. Hierop vind je extra informatie, veelgestelde vragen, interviews en updates rond de fusie en integratie. Wesley vertelt: “Omdat we al een jaar bezig zijn met het voorbereiden van de fusie, kunnen we nu de interne fase afronden en iedereen meenemen in de verrijkte visie van het nieuwe Lindenhaeghe. Voor zowel (oud) Lindenhaeghe- als Hoffelijk-relaties zal er veel herkenning zijn.”

Directie

Onze nieuwe organisatie bestaat uit vier directieleden. Naast Wesley als Algemeen Directeur is Edwin Deijs onze Commercieel Directeur, Thomas van Gorkom onze Operationeel Directeur en Arthur van Wijk onze Financieel Directeur.

Benieuwd geworden? Neem dan vooral een kijkje op onze website.

Overig nieuws

Nieuwe AI e-learning volledig toegespitst op financieel adviseurs
Nieuwsbericht
Op het SEH-congres introduceerden we onze AI e-learning speciaal voor financieel adviseurs.
PE-stuwmeer is een feit, oplossing ligt bij organisaties
Nieuwsbericht
Het CDFD heeft de cijfers over het eerste kwartaal van 2024 gepubliceerd. Eerder waarschuwden we...
Voor de 11e keer uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland
Nieuwsbericht
Op dinsdag 2 april vond de verkiezing tot Beste Opleider van Nederland plaats.