Edwin Deijs

Fusietraject Lindenhaeghe officieel afgerond

Nieuwsbericht

Met de lancering van een geheel nieuwe website op 28 juni kondigen wij vol trots aan dat de laatste stap om tot een volledige integratie van Lindenhaeghe en Hoffelijk te komen succesvol is afgerond. In de afgelopen maanden zijn de klanten van Lindenhaeghe stapsgewijs gemigreerd naar het nieuwe platform en is het opleidingsaanbod van beide opleiders geharmoniseerd en samengevoegd op één website met een totaal nieuwe look and feel.

Eén gestroomlijnde organisatie

Nu Lindenhaeghe een nieuwe fase ingaat, betekent dit ook een definitief afscheid van de naam Hoffelijk. Hoffelijk heeft jarenlang geïnvesteerd in de doorontwikkeling van haar IT-architectuur, wat daardoor logischerwijs de basis vormt van de nieuwe, gezamenlijke dienstverlening. Door de fusie hebben nu alle klanten van Lindenhaeghe toegang tot een betere online leerervaring en nieuwe dashboards om zo nog meer grip op hun vakbekwaamheid te krijgen.

Focus op heldere communicatie

Naast alle werkzaamheden in het kader van de integratie liepen de reguliere werkzaamheden ook gewoon door. Doordat het bestaande team is verrijkt met nieuwe medewerkers, hebben de klanten daar gelukkig weinig van gemerkt. Iets waar bij Lindenhaeghe ook de volle focus op lag. Wesley, onze Algemeen Directeur, licht toe: “Wij hebben er de afgelopen maanden hard aan gewerkt om helder te communiceren en een optimale dienstvervelening te garanderen en dat is zonder meer gelukt! Met de inzichten van ons dashboard wordt vanaf nu de vakbekwaamheid van nog veel meer financieel professionals geborgd. Mijn dank gaat uit naar al onze medewerkers en samenwerkingspartners die de afgelopen maanden hun inzet hebben getoond om deze integratie mogelijk te maken. We kijken ernaar uit om onze klanten vanaf nu nóg beter van dienst te zijn en onze positie in de markt verder te versterken.”

Klaar voor de volgende fase

Met een sterke online basis en een ruime keuze in klassikaal aanbod waarmee je je optimaal voorbereidt op je Wft (PE)-examen, stelt Lindenhaeghe op de nieuwe website de wensen van de cursist centraal in het besluitvormingsproces. Dat klinkt wellicht logisch, maar de mate waarin wij dat doen is wel degelijk nieuw in de branche. Edwin, onze Commercieel Directeur, vertelt hierover: “Het nieuwe Lindenhaeghe brengt de vernieuwing om de financieel professional bij ons Wft- en PE-studiemateriaal makkelijk zelf te laten selecteren wat er nodig is. Zo hebben zij de touwtjes zelf in handen, iets wat ook veel beter past bij de huidige tijdgeest. De komende periode laten we onze klanten de nieuwe website ontdekken en zullen wij op basis van hun ervaringen de website verder verrijken. Alleen dan kunnen we nog meer kwaliteit bieden en is bij Lindenhaeghe de vakbekwaamheid van organisaties en financieel professionals écht in vertrouwde handen.”

Een aantal veranderingen op een rij

  • Een nieuw hoofdmenu: Er is gekozen voor een uitgebreidere menustructuur, waarbij je in één oogopslag ons volledige aanbod kan terugvinden.
  • Een nieuwe naam voor de 100% Online Wft/Opleiding Wft en 100% Online PE/Opleiding PE: het meest volledige online product heet vanaf nu 100% Online Opleiding Wft of PE. Daarnaast bieden we ook de losse e-learning (zonder oefenexamens) en de klassikale opleidingen en examentrainingen aan.
  • Onze tarieven zijn all-in: Geen onverwachte kosten bij het afrekenen, de prijs die je ziet op de website is namelijk de prijs die je betaalt. Dit betekent dat we de losse locatie- en arrangementskosten afschaffen en we alleen nog maar all-in tarieven hanteren.
  • Aangepast locatiebeleid: Altijd een locatie van hoge kwaliteit en bij jou in de buurt, dat is waar we voor staan. Daarom hebben we besloten afscheid te nemen van een aantal trainings- en examenlocaties en ervoor gekozen het aantal SEH- en CFP-locaties verder uit te breiden.

We zijn natuurlijk heel benieuwd wat jij ervan vindt en nodigen je daarom van harte uit om een kijkje te nemen op onze nieuwe website!

Dit nieuws is ook gedeeld door AM, VVP en Infinance.

Overig nieuws

Nieuwe AI e-learning volledig toegespitst op financieel adviseurs
Nieuwsbericht
Op het SEH-congres introduceerden we onze AI e-learning speciaal voor financieel adviseurs.
PE-stuwmeer is een feit, oplossing ligt bij organisaties
Nieuwsbericht
Het CDFD heeft de cijfers over het eerste kwartaal van 2024 gepubliceerd. Eerder waarschuwden we...
Voor de 11e keer uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland
Nieuwsbericht
Op dinsdag 2 april vond de verkiezing tot Beste Opleider van Nederland plaats.