Personeelsweekend Anne

Eerste Lindenhaeghe personeelsweekend is groot succes!

Nieuwsbericht

Terwijl de buitenwereld nog geen idee had van de fusie tussen Lindenhaeghe en Hoffelijk, waren we intern al druk bezig om elkaar beter te leren kennen en alvast onze weg te vinden binnen de nieuwe teams. En wat is nou een betere manier om elkaar écht te leren kennen dan een gezamenlijk  personeelsweekend? Niets. Daarom vertrokken we halverwege oktober met z’n allen naar Bergeijk, waar ons een weekend vol teambuilding en gezelligheid te wachten stond!

We trapten het weekend af met een pubquiz over alle aanwezige collega’s, wat meteen tot een heleboel nieuwe inzichten leidde… Zo bleek Styn bekend te staan als de Knappe Ronaldo, heeft Richard ooit gedart met Raymond van Barneveld en is Robbin dol op de Efteling. Ook de favoriete liedjes en de gevreesde babyfoto’s van collega’s kwamen tijdens de quiz aan bod.

Na de quiz ging een groep collega’s meteen aan de slag met het klaarmaken van het avondeten. Dit resulteerde in een heerlijk diner vol mediterrane delicatessen. We sloten de eerste avond af met een spelletjesavond.

Hoewel er tot in de late (of moeten we vroege zeggen?) uurtjes werd doorgekletst, hadden een aantal van onze fanatieke collega’s zich zaterdagochtend om 8.30 uur alweer in hun sportoutfits gehesen voor een uitdagende bootcamp. Petje af hoor!

De middagplanning bestond uit twee onderdelen. Allereerst de ‘Prison Island escaperoom’. In teams gingen onze collega’s verschillende fysieke uitdagingen aan, werden er codes gekraakt en moesten er raadsels opgelost worden. Gelukkig wist iedereen te ontsnappen en konden we met hetzelfde aantal collega’s als we begonnen waren door naar onze tweede activiteit: bowlen.

Eenmaal terug in Bergeijk werd de vrije tijd die volgde vooral gebruikt om de verloren uurtjes van de nacht ervoor in te halen, een boswandeling te maken of de oplossingen van de raadsels en puzzels met elkaar te bespreken. De zaterdag eindigde met een feestavond. De muziek werd verzorgd door een DJ, en we werden letterlijk en figuurlijk van de dansvloer weggeblazen door een saxofonist. Zo werd ook dit een avond met veel gezelligheid en weinig slaap.

De zondagochtend bestond dan ook voornamelijk uit langzaam opstarten en rustig inpakken om aan de terugreis te beginnen.

Voor ons heeft dit weekend alle verwachtingen overtroffen. De cultuur, de ongedwongen sfeer, de fijne gesprekken… Alles klopte. Kortom, de eerste stap, om als één hecht team verder te gaan, is gezet. We kijken er enorm naar uit om met elkaar verder te gaan bouwen aan het nieuwe Lindenhaeghe!

Hieronder vind je een sfeerimpressie van het weekend en de ervaring van een aantal collega’s.

Overig nieuws

De meest efficiënte PE Wft-voorbereiding
Nieuwsbericht
We hebben nog iets meer dan een jaar te gaan voordat de huidige PE-periode eindigt.
Thomas over de samenwerking met ING
Interview
Vol trots kondigen we aan dat ING ons als opleidingspartner heeft...
Interview met de oprichters van Lindenhaeghe
Interview
Samen met de oprichters Mike en Patrick blikken we terug...