Het Prinsjesdag Totaaloverzicht 2024 staat voor je klaar!

Nieuwsbericht

Dit jaar publiceren we de 12e editie van het Prinsjesdag Totaaloverzicht! Zoals ieder jaar, werken de vakinhoudelijke specialisten van Lindenhaeghe de nacht door om dit overzicht woensdagochtend vroeg te kunnen publiceren.

Net als in voorgaande jaren heeft onze vakredactie direct na Prinsjesdag alle aangekondigde maatregelen grondig geanalyseerd en samengevat. Dit jaar ligt de focus wederom op de cruciale thema’s belasting, sociale zekerheid, ondernemers, wonen, werk, schulden en pensioen. Daarnaast bevat deze editie een hoofdstuk over de zakelijke en vastgoedfinancieringspraktijk. Het Totaaloverzicht biedt niet alleen een heldere samenvatting van deze onderwerpen, maar ook praktische handvatten om de nieuwe ontwikkelingen direct toe te passen in de dagelijkse beroepspraktijk.

“Onze missie is om de financiële sector snel en effectief te voorzien van de meest relevante informatie. Met het Prinsjesdag Totaaloverzicht zorgen we ervoor dat financieel professionals hun werkdag kunnen beginnen met alle benodigde kennis om goed geïnformeerd aan de slag te gaan. Dat we dit jaar een dozijn jaar vieren, benadrukt de blijvende waarde die dit initiatief biedt.”

Edwin Deijs
Edwin Deijs
Commercieel Directeur bij Lindenhaeghe

Later deze week verschijnt er ook nog een inhoudelijke video op onze LinkedIn-pagina, waarin onze collega Remco de hoogtepunten op een rij zet.

Bekijk het Totaaloverzicht
Benieuwd naar de belangrijkste veranderingen voor jouw vakgebied? Het Prinsjesdag Totaaloverzicht is nu beschikbaar op onze website.

Naar het Prinsjesdag Totaaloverzicht

Overig nieuws

De Wwft in de praktijk
Nieuwsbericht
De Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) speelt een...
Tips voor je examenvoorbereiding
Nieuwsbericht
Vorige maand publiceerden we een artikel waarin we de daling van de landelijke slagingspercentages analyseerden...
Optimale voorbereiding voor de laatste maanden van de PE-periode
Nieuwsbericht
Het laatste halfjaar van de huidige PE-periode gaat bijna in. Met nog circa 65.000 examens...