De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Personen- en familierecht

Het personen- en familierecht is onderdeel van het burgerlijk recht en houdt zich bezig met afstamming, geboorte, huwelijk, echtscheiding en andere zaken. Er is een hoge frequentie aan jurisprudentie in het Personen- en familierecht. Daarnaast hebben er de laatste jaren verschillende ontwikkelingen plaatsgevonden die het personen- en familierecht hebben beïnvloed.

Het is daarom belangrijk om te blijven investeren in kennis en vaardigheden om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en deze toe te passen in de praktijk. Met een abonnement van Lindenhaeghe Legal verzeker je jezelf een jaar lang van actuele kennis. Start vandaag nog!

Personen- en familierecht

Ontwikkel je vakkennis

Maak je niet langer zorgen over het behalen van je PO-punten met een abonnement van Lindenhaeghe Legal. En blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen het personen- en familierecht. 

Permanent Actueel 1 rechtsgebied
€ 295,-
  • per jaar
  • incl. btw € 356,95
  • all-in tarief

Behaal 6 NOvA PO-punten en blijf continu op de hoogte van de actualiteiten binnen één rechtsgebied.

PO-abonnement 1 rechtsgebied
€ 295,-
  • per jaar
  • incl. btw € 356,95
  • all-in tarief

Efficiënt en laagdrempelig je PO-punten behalen voor slechts € 49,- per PO-punt.

Waarom een abonnement Personen- en familierecht?

Waarom een abonnement Personen- en familierecht?

Het personen- en familierecht is een complex en dynamisch rechtsgebied. Het omvat een breed scala aan onderwerpen, zoals huwelijks- en echtscheidingsrecht, alimentatie, voogdij en adoptie. Het is van cruciaal belang voor advocaten die werkzaam zijn in dit rechtsgebied om voortdurend op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en jurisprudentie.  

Met ons abonnement op het personen- en familierecht krijg je toegang tot een schat aan informatie en handvatten die je nodig hebt om jouw praktijk naar nieuwe hoogten te brengen. Of je nu een ervaren advocaat bent of net begint in het personen- en familierecht, ons abonnement biedt jou de kennis, vaardigheden en ondersteuning die je nodig hebt om de beste service te bieden aan jouw cliënten. 

Inhoud van een abonnement Personen- en familierecht

In een jaar tijd komen verschillende onderwerpen aan bod, van de laatste ontwikkelingen in de jurisprudentie tot aan nieuwe trends in de markt. Van huwelijks- en echtscheidingsrecht tot alimentatie, voogdij en adoptie. We hebben de meest voorkomende onderwerpen en thema's voor je op een rijtje gezet, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en welke kennis je kunt opdoen met één van onze abonnementen. 

Onderwerpen  
Afstamming Huwelijkse voorwaarden
Alimentatie Kinderontvoering
Bewind, curator en mentorschap Naamrecht
Erfrecht Ouderschapsplan
Gedragsregels Partnerschapsvoorwaarden
Geschillenregeling GI Relatievermogensrecht
Gezag, omvang en voogdij Uithuisplaatsing en ondertoezichtstelling

DS Advocaten over een abonnement bij Lindenhaeghe Legal

Benieuwd hoe Hans en Lieke van DS advocaten het gebruik van een abonnement ervaren? Bekijk dan de video waarin zij uitleggen hoe Lindenhaeghe Legal hen heeft geholpen bij het behalen van PO-punten. 

Andere rechtsgebieden

Naast het personen- en familierecht, bieden we ook abonnementen op vijf andere rechtsgebieden aan. Wil je meer weten over de verschillende rechtsgebieden? Bekijk hieronder het aanbod. 

Arbeidsrecht
Burgerlijk procesrecht
Financieel recht
Ondernemingsrecht
Verbintenissenrecht