De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Burgerlijk procesrecht

Het burgerlijk procesrecht is voortdurend in beweging en onderhevig aan veranderingen. In de afgelopen jaren hebben er verschillende ontwikkelingen plaatsgevonden die van invloed zijn op de praktijk van de rechtspraak.

Deze vele ontwikkelingen hebben invloed op de praktijk van het burgerlijk procesrecht en vragen om de nodige kennis en vaardigheden van advocaten. Het is daarom van belang om op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen en continu te blijven leren en bijscholen.

Burgerlijk procesrecht

Altijd op de hoogte blijven binnen het burgerlijk procesrecht

Permanent Actueel 1 rechtsgebied
€ 295,-
  • per jaar
  • incl. btw € 356,95
  • all-in tarief

Behaal 6 NOvA PO-punten en blijf continu op de hoogte van de actualiteiten binnen één rechtsgebied.

PO-abonnement 1 rechtsgebied
€ 295,-
  • per jaar
  • incl. btw € 356,95
  • all-in tarief

Efficiënt en laagdrempelig je PO-punten behalen voor slechts € 49,- per PO-punt.

Waarom een abonnement Burgerlijk procesrecht?

Waarom een abonnement Burgerlijk procesrecht?

Als advocaat gespecialiseerd in het burgerlijk procesrecht is het van essentieel belang dat je bekend bent met de diverse voorschriften en procedures die bij de rechtsgang voor de civiele rechter komen kijken. Jouw cliënten rekenen erop dat jij hen het beste advies kunt geven en daarom is het belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van de laatste en meest relevante ontwikkelingen op dit gebied.

Met een abonnement burgerlijk procesrecht bij Lindenhaeghe Legal ben je verzekerd van de meest actuele kennis en inzichten. Of je nu net je beroepsopleiding hebt afgerond of al jaren ervaring hebt in de advocatuur, ons abonnement biedt leeractiviteiten die aansluiten bij jouw expertise en behoeften.  

Inhoud van een abonnement Burgerlijk procesrecht

De artikelen uit de abonnementen zijn speciaal ontwikkeld voor advocaten die hun kennis en vaardigheden op het gebied van burgerlijk procesrecht willen bijhouden en vergroten. Elk jaar behandelen we een breed scala aan onderwerpen die relevant zijn voor jouw praktijk, afhankelijk van de actuele ontwikkelingen, wetswijzigingen en uitspraken van dat jaar. Zo blijf jij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Onze leeractiviteiten zijn ontwikkeld door experts uit de praktijk en bieden hoogwaardige kwaliteit. Je hebt toegang tot actuele en praktijkgerichte informatie over het burgerlijk procesrecht. 

Onderwerpen    
Arbitrage Executie Niet-ontvankelijkheid
Bevoegdheid Exhebitie Termijnen voor procesvoering
Beslag Geschillencommisssie Vrijwaring
Bewijs Incidenten Wraking en verschoning
Cassatieprocesrecht Internationaal burgerlijk procesrecht  
Deskundigen Kortgedingprocedures  

DS Advocaten over hun abonnement bij Lindenhaeghe Legal

Benieuwd hoe Hans en Lieke van DS advocaten het gebruik van een abonnement ervaren? Bekijk dan de video waarin zij uitleggen hoe Lindenhaeghe Legal hen heeft geholpen bij het behalen van PO-punten.

Andere rechtsgebieden

Naast burgerlijk procesrecht, bieden we ook abonnementen op vijf andere rechtsgebieden aan. De module Rechtsgebiedoverstijgend krijg je er daarnaast bij ieder abonnement standaard bij. Wil je meer weten over de verschillende rechtsgebieden? Bekijk hieronder het aanbod. 

Arbeidsrecht
Financieel recht
Ondernemingsrecht
Personen- en familierecht
Verbintenissenrecht