De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Permanent Actueel 1 rechtsgebied

Met de keuze voor Permanent Actueel op één rechtsgebied, leg je een stabiele basis met betrekking tot je PO-punten en zorg je ervoor dat je continu op de hoogte bent van alle actualiteiten en thema’s die spelen in het rechtsgebied dat voor jou het meest relevant is.

€ 295,-
 • per jaar
 • incl. btw € 356,95
 • all-in tarief
 • 6 NOvA opleidingspunten
 • E-learnings over actualiteiten
 • Slechts € 49,- per PO-punt
€ 295,-
 • per jaar
 • incl. btw € 356,95
 • all-in tarief
 • 6 NOvA opleidingspunten
 • E-learnings over actualiteiten
 • Slechts € 49,- per PO-punt

Met Permanent Actueel 1 rechtsgebied verzeker je jezelf jaarlijks van 6 NOvA PO-punten middels het volgen van actualiteiten e-learnings. Hiermee profiteer je van de flexibiliteit en het gemak van digitaal leren. En dit alles tegen een enorm scherp tarief. Met Permanent Actueel 1 rechtsgebied betaal je namelijk slechts € 49,- per PO-punt.

Een Permanent Actueel-abonnement heeft een looptijd van twaalf maanden. Wil je jouw abonnement liever op een kalenderjaar afstemmen? Dan is dat ook mogelijk. Neem even contact met ons op en dan zetten we het archief met eerder gepubliceerde content voor je open. Hierdoor krijg je toegang tot de e-learnings vanaf 1 januari en kan je je PO-punten voor het gehele kalenderjaar behalen.

Wekelijks krijg je van ons een notificatie van de updates die voor je klaarstaan. Zodat je belangrijke actualiteiten direct tot je kan nemen. Vervolgens vormen deze updates Iedere twee maanden samen een e-learning waarmee je een PO-punt kan behalen.

Dit doe je door de actualiteiten, gerechtelijke uitspraken of wetswijzigingen uit de e-learning te lezen en de afsluitende toets van tien vragen met een goed gevolg af te ronden.

Na het afsluiten van een Permanent Actueel-abonnement ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail met een link om een wachtwoord in te stellen. Vervolgens kun je in je persoonlijke leeromgeving jouw gewenste rechtsgebied selecteren.

Op onze instructiepagina leggen we je graag uit hoe onze leeromgeving precies werkt, zodat je alles uit jouw Permanent Actueel-abonnement kan halen.

Voordelen van Permanent Actueel
 • PO-punten halen wanneer het jou uitkomt
 • 24/7 toegang tot je persoonlijke leeromgeving
 • Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
 • De laagste prijs per PO-punt

DS Advocaten over een abonnement bij Lindenhaeghe Legal

Benieuwd hoe Hans en Lieke van DS advocaten het gebruik van de diensten van Lindenhaeghe Legal ervaren? Bekijk dan de video waarin zij uitleggen hoe Permanent Actueel hun heeft geholpen bij het behalen van PO-punten.

Lindenhaeghe Legal is door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) geaccrediteerd als erkende opleidingsinstelling. Dit betekent dat het certificaat dat je na het behalen van je PO-punten ontvangt, voldoende is om aan te tonen dat je je opleidingspunten hebt behaald.

Om te allen tijde een hoogwaardig opleidingsaanbod te realiseren, werkt ons interne team nauw samen met experts uit de verschillende rechtsgebieden. Samen vormen zij onze deskundige vakredactie en dragen zij zorg voor de invulling van onze e-learnings.

Wij hanteren strenge kwaliteitseisen aan ons opleidingsaanbod. Zo wordt elk artikel uit Permanent Actueel door minstens drie vakredactieleden inhoudelijk gecheckt. Hiermee zorgen we dat onze artikelen altijd van hoog niveau zijn en voldoen aan de kwaliteitseisen van de NOvA.

Rechtsgebieden

We bieden Permanent Actueel aan voor zes verschillende rechtsgebieden. Wil je meer weten over de rechtsgebieden waarop je Permanent Actueel kunt blijven? Bekijk hieronder het aanbod.

Arbeidsrecht
Burgerlijk procesrecht
Financieel recht
Ondernemingsrecht
Personen- en familierecht
Verbintenissenrecht

Veelgestelde vragen

Kijk tussen de veelgestelde vragen voor een antwoord op jouw vraag. Heb je toch nog een andere vraag? Neem dan gerust op werkdagen contact met ons op tussen 8.00 en 17.00 uur via 010 - 760 11 07.

Wij zijn een door de NOvA erkende opleidingsinstelling. Zo is het bewijs van deelname dat je van ons ontvangt voldoende om aan te tonen dat jij jouw PO-punten hebt behaald. Na het succesvol afronden van iedere e-learning staat er direct een PO-certificaat voor je klaar die je kan downloaden in jouw persoonlijke leeromgeving.

Ja, dit kan als je in het voorgaande kalenderjaar meer PO-punten hebt gehaald dan nodig. Deze extra behaalde PO-punten kan je dan mee laten tellen voor dit kalenderjaar. Deze mogelijkheid heeft wel een beperking: je kan maximaal 10 PO-punten meenemen naar het volgende kalenderjaar.

Ja, dat kan. Je krijgt bij iedere e-learning één herkansingsmogelijkheid. Je kan de toets herkansen door eerst op 'Bekijk resultatente klikken en daarna op 'Start herkansing voor oefentoets'.

Wij bieden onze content aan door middel van updates. De bedoeling is dat je met Permanent Actueel ook echt actueel blijft en het liefst het PA-artikel leest op het moment dat dit het meest relevant is. Staan er toch meerdere PA-artikelen tegelijkertijd in de leeromgeving? Begin dan onderaan om het oudste PA-artikel als eerste te lezen.