De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

PO-punten halen met Permanent Actueel

Alle ontwikkelingen binnen jouw rechtsgebied(en) volgen elkaar in hoog tempo op en het kost veel tijd om dit volledig zelf bij te houden. Met Permanent Actueel van Lindenhaeghe Legal bieden wij je dé oplossing om continu up-to-date te zijn en je PO-punten te behalen!

PO-punten halen met Permanent Actueel

Kies een Permanent Actueel-abonnement

In hoeveel rechtsgebieden ben jij gespecialiseerd? Je kunt Permanent Actueel namelijk afsluiten voor meerdere rechtsgebieden. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Permanent Actueel 1 rechtsgebied
€ 295,-
 • per jaar
 • incl. btw € 356,95
 • all-in tarief

Behaal 6 NOvA PO-punten en blijf continu op de hoogte van de actualiteiten binnen één rechtsgebied.

Permanent Actueel 2 rechtsgebieden
€ 495,-
 • per jaar
 • incl. btw € 598,95
 • all-in tarief

Behaal 12 NOvA PO-punten en blijf continu op de hoogte van de actualiteiten binnen twee rechtsgebieden.

Permanent Actueel 3 rechtsgebieden
€ 595,-
 • per jaar
 • incl. btw € 719,95
 • all-in tarief

Behaal 18 NOvA PO-punten en blijf continu op de hoogte van de actualiteiten binnen drie rechtsgebieden.

Permanent Actueel 4 rechtsgebieden
€ 695,-
 • per jaar
 • incl. btw € 840,95
 • all-in tarief

Behaal 24 NOvA PO-punten en blijf continu op de hoogte van de actualiteiten binnen vier rechtsgebieden.

CDFD kandidatenbrochure Bijzondere Examens

Jouw route naar PO-punten: efficiënt en laagdrempelig

Onze deskundige vakredactie scant, selecteert en beoordeelt alle relevante actualiteiten en thema’s binnen de voor jou relevante rechtsgebieden. Ze vatten deze voor je samen en plaatsen ze vervolgens in jouw persoonlijke online leeromgeving. Jij ontvangt een pushnotificatie wanneer er een actualiteit klaarstaat.

Zodra deze actualiteiten samen één uur aan content beslaan, vormen zij, samen met een afsluitende toets van tien vragen, een e-learning.

Beantwoord je minstens zeven van de tien vragen goed? Dan heb je de e-learning gehaald en kun je je PO-punt direct downloaden.

Permanent Actueel: innovatief, continu en uniek in de sector

Up-to-date zijn en blijven was nog nooit zo gemakkelijk

Met Permanent Actueel blijf je een heel jaar lang op de hoogte van het laatste nieuws binnen jouw rechtsgebied(en). Onze digitale leeromgeving is 24/7 en vanaf ieder device toegankelijk. Zo lees je de nieuwsberichten uit Permanent Actueel waar en wanneer je maar wilt.

Je ontvangt met onze Permanent Actueel-app een notificatie zodra er een nieuw artikel voor je klaarstaat. Stel een persoonlijke pincode in om eenvoudiger toegang te krijgen tot de artikelen. Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen en ben je nog gemakkelijker Permanent Actueel!

PA-app AppStore  PA-app PlayStore

Header_pensioen_zakelijk

Voordelen van Permanent Actueel

Voor welk abonnement jij ook gaat, je profiteert altijd van de volgende voordelen:

Praktijkgerichte e-learnings
PO-punten halen wanneer het jou uitkomt
Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
24/7 toegang tot je persoonlijke leeromgeving
Prijzen vanaf € 29,- per PO-punt
 

 

Rechtsgebieden

Bij het afsluiten van Permanent Actueel heb je de keuze uit verschillende rechtsgebieden waarin je je kunt verdiepen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het rechtsgebied ondernemingsrecht, verbintenissenrecht of personen- en familierecht. Door te kiezen voor een of meerdere rechtsgebieden die aansluiten bij jouw werkzaamheden of interessegebieden, kun je je kennis en vaardigheden gericht ontwikkelen.

Erkend door de NOvA

Het certificaat dat je van ons ontvangt is dus voldoende om aan te tonen dat je jouw opleidingspunten behaald hebt.

Arbeidsrecht
Burgerlijk procesrecht
Financieel recht
Ondernemingsrecht
Personen- en familierecht
Verbintenissenrecht

Veelgestelde vragen

Wil je weten wat de doorlooptijd van Permanent Actueel is? Of heb je vragen over het verlengen en/of opzeggen van je Permanent Actueel-abonnement? Of zit je met vragen over de betaling ervan. We hebben de meest gestelde vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet.

Met Permanent Actueel ben je ervan verzekerd dat je continu op de hoogte bent van de actualiteiten en thema’s die spelen binnen jouw rechtsgebied(en). Je bespaart kostbare tijd doordat onze vakredactie de relevante ontwikkelingen scant, selecteert, samenvat en vertaalt naar de praktijk. Wanneer er een ontwikkeling speelt staat dit binnen no time klaar in jouw online leeromgeving waar je via elk device toegang tot hebt. Op de dagen dat jij geïnformeerd wil worden over het nieuws, krijg je een melding dat er een nieuwe update voor je klaarstaat.

Wanneer er één uur aan onderwijs beschikbaar is volgt er een leeractiviteit waarin je de ontwikkelingen kunt doornemen en afsluiten met een toets van tien vragen. Bij een voldoende afronding (70%) behaal je direct je PO-punten. Zo blijf je met Permanent Actueel niet alleen altijd en overal up-to-date, maar behaal je ook direct jouw benodigde opleidingspunten en voldoe je aan de verplichting van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Een abonnement heeft een looptijd van twaalf maanden en wordt na afloop automatisch verlengd. Wil je Permanent Actueel liever over een heel kalenderjaar volgen? Dat kan! Neem contact met ons op en wij zetten het archief voor jou open. Zo krijg je toegang tot alle content vanaf 1 januari van dat jaar en behaal je al jouw PO-punten voor een heel kalenderjaar.

Je Permanent Actueel-abonnement wordt in principe automatisch verlengd. Tegen de tijd dat jouw abonnement afloopt informeren we je hierover, zodat je altijd de mogelijkheid hebt om op te zeggen of wijzigingen in jouw abonnement te doen.

Natuurlijk! Heb jij gekozen voor Permanent Actueel, maar wil je toch liever gebruikmaken van het PO-abonnement (of vice versa)? Stuur ons dan even een mailtje naar support.legal@lindenhaeghe.nl of neem contact op via 010 - 760 11 07. We zetten je abonnement dan kosteloos voor je om!