De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Abonnementen

Met een abonnement van Lindenhaeghe Legal verzeker je jezelf van je jaarlijkse dosis PO-punten, zonder gedoe. Je krijgt exclusieve toegang tot een scala aan interessante leeractiviteiten die niet alleen informatief zijn, maar ook nog eens plezierig om te gebruiken.

Abonnementen

Kies jouw abonnement

We willen je graag een abonnement bieden dat volledig past bij jouw wensen en behoeften. Wil jij wekelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws binnen de voor jou relevante rechtsgebieden, dan is Permanent Actueel hét abonnement voor jou. Wil je liever eens in de zoveel tijd eventjes gaan zitten om de belangrijkste actualiteiten door te nemen en direct een PO-punt te halen? Kies dan voor het PO-abonnement.

Permanent Actueel
Vanaf € 295,-
  • per jaar
  • incl. btw € 356,95
  • all-in tarief

Blijf continu op de hoogte van de actualiteiten en behaal volledig digitaal je PO-punten.

PO-abonnement
Vanaf € 295,-
  • per jaar
  • incl. btw € 356,95
  • all-in tarief

De meest efficiënte en laagdrempelige manier om je PO-punten te behalen, waar en wanneer je wilt.

Welk abonnement past bij mij?

Permanent Actueel: innovatief, continu en uniek in de sector

Permanent Actueel: innovatief, continu en uniek in de sector

Jij wil natuurlijk zoveel mogelijk van je kostbare tijd aan je cliënten besteden. Tegelijkertijd is het ook belangrijk dat jij op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen je rechtsgebieden, zodat jij je cliënten van de beste adviezen kan voorzien. Met deze gedachte in het achterhoofd is Permanent Actueel ontstaan.

Nergens anders op de markt vind je een manier om je PO-punten te behalen die zo nauw aansluit bij jouw volle agenda. Met Permanent Actueel rond je al in tien minuten een onderwerp af. Moet je snel door naar je volgende afspraak? Dan ga je op een ander tijdstip rustig verder.

Meer informatie
PO-abonnement: effectief, snel en laagdrempelig

PO-abonnement: effectief, snel en laagdrempelig

Voelt het behalen van PO-punten voor jou als een ‘moetje’? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar de meest efficiënte manier om toch aan jouw opleidingsplicht te voldoen. Ons PO-abonnement is de ideale oplossing!

Met het PO-abonnement krijg je een jaar lang toegang tot e-learnings over actualiteiten toegespitst op de voor jou relevante rechtsgebieden. Zodra er een nieuwe e-learning beschikbaar is in je persoonlijke leeromgeving, ontvang je een notificatie. Vervolgens kun je op ieder gewenst moment aan de slag. Gewoon vanuit je luie stoel, op kantoor of op iedere andere plek.

Meer informatie

DS Advocaten over een abonnement bij Lindenhaeghe Legal

Benieuwd hoe Hans en Lieke van DS advocaten het gebruik van een abonnement van Lindenhaeghe Legal ervaren? Bekijk dan de video waarin zij uitleggen hoe ons abonnement hen heeft geholpen bij het behalen van PO-punten.

Kwaliteit op de eerste plaats

Kwaliteit op de eerste plaats

De enige manier om jaarlijks meer dan 80.000 professionals te blijven ondersteunen in hun professionele ontwikkeling is door kwaliteit hoog in het vaandel te hebben staan. Voor Lindenhaeghe Legal betekent dit dat ons interne team samenwerkt met elf specialisten vanuit de verschillende rechtsgebieden. Zij vormen onze deskundige vakredactie en dragen zorg voor de invulling van de e-learnings.

Wij stellen strenge eisen aan de kwaliteit van ons opleidingsaanbod. Iedere actualiteit wordt door minstens drie vakredactieleden inhoudelijk gecheckt. Zo zorgen we ervoor dat de artikelen altijd van hoog niveau zijn en voldoen aan de kwaliteitseisen van de NOvA.

Waarom een abonnement van Lindenhaeghe Legal?

Met een abonnement van Lindenhaeghe Legal bespaar je kostbare tijd, omdat je snel en eenvoudig toegang hebt tot al het relevante nieuws. Zo hoef je niet langer zelf op zoek te gaan naar relevante juridische informatie, maar heb je alles bij de hand op één plek. Jouw digitale leeromgeving is 24/7 via elk device bereikbaar. Zo kun je waar en wanneer je wilt aan de slag met het studiemateriaal en behaal je zorgeloos je PO-punten.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Stuur dan gerust een mailtje naar support.legal@lindenhaeghe.nl of neem contact op via 010 - 760 11 07

Veelgestelde vragen

Wil je weten hoelang je abonnement geldig is? Of heb je vragen over het verlengen en/of opzeggen van je abonnement? Of zit je met vragen over de betaling van je abonnement. We hebben de meest gestelde vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet.

Een abonnement heeft een looptijd van 12 maanden en wordt na afloop automatisch verlengd. Wil je liever een abonnement over een heel kalenderjaar volgen? Dat kan! Neem contact met ons op en wij zetten het archief voor jou open. Zo krijg je toegang tot alle content vanaf 1 januari van dat jaar en behaal je al jouw PO-punten voor een heel kalenderjaar.

Natuurlijk! Heb jij gekozen voor Permanent Actueel, maar wil je toch liever gebruikmaken van het PO-abonnement (of vice versa)? Stuur ons dan even een mailtje naar support.legal@lindenhaeghe.nl of neem contact op via 010 - 760 11 07. We zetten je abonnement dan kosteloos voor je om!

Je wordt in principe automatisch verlengd. Tegen de tijd dat jouw abonnement afloopt informeren we je hierover, zodat je altijd de mogelijkheid hebt om op te zeggen of jouw abonnement te wijzigen.