De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Financieel recht

Door de toenemende complexiteit van de financiële markten en de groeiende behoefte aan transparantie en verantwoording worden er de laatste jaren steeds meer regels en voorschriften ingevoerd om de integriteit van de markt te waarborgen.

Hierdoor neemt de behoefte aan juridische expertise en advisering binnen de financiële sector toe. Extra belangrijk dus om als advocaat Financieel recht up-to-date te zijn en blijven binnen dit complexe rechtsgebied.

Financieel recht

Continu up-to-date binnen het Financieel recht

Lindenhaeghe Legal biedt een abonnement waarmee je jezelf verzekert van je jaarlijkse dosis PO-punten en tegelijkertijd altijd op de hoogte blijft van het laatste juridische nieuws en ontwikkelingen. 

Permanent Actueel 1 rechtsgebied
€ 295,-
  • per jaar
  • incl. btw € 356,95
  • all-in tarief

Behaal 6 NOvA PO-punten en blijf continu op de hoogte van de actualiteiten binnen één rechtsgebied.

PO-abonnement 1 rechtsgebied
€ 295,-
  • per jaar
  • incl. btw € 356,95
  • all-in tarief

Efficiënt en laagdrempelig je PO-punten behalen voor slechts € 49,- per PO-punt.

Waarom een abonnement Financieel recht?

Waarom een abonnement Financieel recht?

Als advocaat gespecialiseerd in het financieel recht is het van groot belang om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in dit dynamische rechtsgebied. Een abonnement bij Lindenhaeghe Legal biedt jou toegang tot de meest recente kennis en inzichten, waardoor je jouw cliënten altijd de best mogelijke service kunt bieden.

Of je nu werkt voor bedrijven, financiële instellingen, investeerders of particulieren, ons abonnement biedt de informatie die je nodig hebt om hen te adviseren over financieel-juridische vraagstukken. 

Inhoud van een abonnement Financieel recht

Onze abonnementen zijn speciaal ontworpen om advocaten gespecialiseerd in het financieel recht te voorzien van leeractiviteiten die hun kennis en vaardigheden vergroten en up-to-date houden. Of je nu net je beroepsopleiding hebt afgerond of al jarenlang ervaring hebt in de financiële advocatuur, ons abonnement biedt de informatie en kennis die je nodig hebt om jezelf te blijven ontwikkelen. 
 
Elk jaar behandelen we een breed scala aan onderwerpen die betrekking hebben op het financieel recht, afhankelijk van de actualiteiten, wetswijzigingen en uitspraken van dat jaar. We hebben de meest voorkomende onderwerpen en thema's voor je op een rijtje gezet, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten en welke kennis je kunt opdoen met ons abonnement.

Onderwerpen  
AFM Kredietverlening en overkreditering
Bancaire zorgplicht Oneerlijke handelspraktijken
Beleggingen Rentederivaten
DNB Rentebeleid banken en verhoging opslag
Financieringsovereenkomsten, kredietovereenkomsten en zekerheden Wft
Hoofdelijkheid, borg- en garantstelling Wwft

DS Advocaten over een abonnement bij Lindenhaeghe Legal

Benieuwd hoe Hans en Lieke van DS advocaten het gebruik van een abonnement ervaren? Bekijk dan de video waarin zij uitleggen hoe Lindenhaeghe Legal hen heeft geholpen bij het behalen van PO-punten. 

Andere rechtsgebieden

Naast financieel recht, bieden we ook abonnementen op vijf andere rechtsgebieden aan. Wil je meer weten over de verschillende rechtsgebieden? Bekijk hieronder het aanbod. 

Arbeidsrecht
Burgerlijk procesrecht
Ondernemingsrecht
Personen- en familierecht
Verbintenissenrecht