Vertrouwd en vernieuwend

We leveren het beste onderwijs aan ruim 80.000 financieel professionals. Alleen bij Lindenhaeghe kan je rekenen op een sterk online, klassikaal én blended opleidingsaanbod.

Samen één aanbod

Met het nieuwe Lindenhaeghe is een krachtig merk ontstaan, waarin het beste van twee opleiders is samengevoegd. We hebben er hard aan gewerkt om samen één vertrouwd en vernieuwend aanbod neer te zetten. Dit aanbod is een combinatie van onze sterke digitale basis en de jarenlange ervaring in klassikaal onderwijs, waarbij jouw behoeften centraal staan. We hebben naast ons productaanbod ook onze prijzen en hoe we denken over locaties gelijkgetrokken. Op deze pagina leggen we je graag uit wat er is veranderd.

Samen een aanbod

Wat is er veranderd?

De diensten van Lindenhaeghe en Hoffelijk zijn gecombineerd en verder doorontwikkeld. En in dit geval geldt 1 + 1 = 3. Met het beste van onze twee bedrijven zetten we een aanbod neer waar we trots op zijn.

Onze producten zijn toegespitst op drie doelen: lage studiebelasting, hoge slagingspercentages en tevreden klanten. De meeste Wft- en PE-producten van Lindenhaeghe blijven in de kern behouden en zijn overgezet naar de nieuwe leeromgeving. Dat betekent dat de opleidingen van Lindenhaeghe een versterkte online basis krijgen, in een betere leeromgeving. Voor de Hoffelijk-cursisten is het productaanbod uitgebreid met klassikale opleidingen en een aantal bovenwettelijke opleidingen, binnen het vertrouwde dashboard.

Als Lindenhaeghe-cursist kan je nu ook gebruikmaken van het dashboard ontwikkeld door Hoffelijk. In dit dashboard kan je je eigen voortgang zien, maar ook die van je medewerkers. Je hebt tevens toegang tot meer geavanceerde applicaties. Bovendien hebben we nu twee vormen van Permanent Actueel, PA Update en PA Continu. Zo hebben we altijd een product wat bij jouw leerstijl past. Meer weten over hoe de migratie van Permanent Actueel is verlopen? Lees de blog.

Nikkie en Jort veranderingen

Samen één prijsbeleid

Bij Lindenhaeghe en Hoffelijk vind je vanaf nu dezelfde opleidingen en trainingen, met dezelfde inhoud én tegen nagenoeg hetzelfde eindbedrag. Als je naar de prijzen op de websites kijkt, dan zie je in eerste instantie enkele verschillen. Dit komt door een verschil in de btw-verrekening; op de website van Lindenhaeghe wordt het bedrag exclusief btw getoond, terwijl je bij Hoffelijk de prijs vrijgesteld van btw ziet. Daarnaast zijn bij het klassikale opleidingsaanbod van Hoffelijk de arrangementskosten al meegenomen in het bedrag, terwijl deze er bij Lindenhaeghe nog apart bijkomen. Ondanks de verschillen die je in eerste instantie ziet, zal het eindbedrag op de factuur altijd nagenoeg gelijk zijn. Zo kan jij je opleidingen en trainingen blijven bestellen op de voor jou vertrouwde wijze.

Jouw Wft- en PE-opleiding op maat

De behoefte van onze klanten staat centraal in ons opleidingsaanbod. Iedereen heeft een eigen manier van studeren. De één met het boek op schoot, de ander in een (virtuele) trainingsruimte. Sommige cursisten willen veel begeleiding van onze trainers, anderen zo min mogelijk. Bij Lindenhaeghe hebben we voor elk wat wils. In 3 simpele stappen bepaal jij de opleiding die bij jouw behoeftes en favoriete manier van studeren past.

Onze locaties

Het is voor ons belangrijk om de verwachtingen van onze klanten te matchen, dus ook op het gebied van onze opleidings- en trainingslocaties. Bij een meerdaagse opleiding of vakinhoudelijke training staat de beleving centraal en is het dus belangrijk dat je je in een inspirerende omgeving bevindt. Voor onze Wft- en PE-opleidingen geldt dat jij op laagdrempelige wijze wordt klaargestoomd voor je examen, hiervoor hebben wij dan ook efficiënte locaties geselecteerd. Benieuwd welke locatie bij welk product hoort?

Meer over locaties

Collega’s aan het woord

Samen zetten we elke dag dat stapje extra om onze klanten de service en diensten te verlenen die ze verdienen. We zijn dan ook trots op ons vertrouwde en vernieuwende productaanbod waarin we nóg meer voor de klant kunnen betekenen. Jouw vakbekwaamheid is in vertrouwde handen.

“De digitale opleidingen vormen onze basis en dat maakt ons sterk. Door extra diensten in de vorm van klassikale opleidingen toe te voegen brengen we verdieping aan voor onze klanten.”
“We hebben al een bak aan data in huis. Het is nu een kwestie van die data slim inzetten om klanten nóg beter te voorzien van aanbod dat past bij hun unieke leervraag en ontwikkeling.”
“Dankzij het automatiseren van administratieve processen, dat door de fusie in een stroomversnelling terecht is gekomen, hebben we meer ruimte om te focussen op de klant.”
Rebecca - Customer Succes Manager
Anouk Dros - Directeur Marketing
Corine - planningscoördinator

Rebecca

Customer Succes Manager

Anouk

Directeur Marketing

Corine

Planningscoördinator

“De digitale opleidingen vormen onze basis en dat maakt ons sterk. Door extra diensten in de vorm van klassikale opleidingen toe te voegen brengen we verdieping aan voor onze klanten.”
Rebecca - Customer Succes Manager

Rebecca

Customer Succes Manager

“We hébben al een bak aan data in huis. Het is nu een kwestie van: die data slim inzetten om klanten nog beter te voorzien van aanbod dat past bij hun unieke leervraag en ontwikkeling.”
Anouk Dros - Directeur Marketing

Dave Peeters

Consultant New Business

“Dankzij het automatiseren van administratieve processen, dat door de fusie in een stroomversnelling terecht is gekomen, hebben we meer ruimte om te focussen op de klant.”
Corine - planningscoördinator

Corine

Planningscoördinator

Kijkje in de nieuwe leeromgeving

In het nieuwe dashboard zie je in één oogopslag wat je wil weten. Wat je hebt gedaan, wat je nog moet doen. Maar als je langer in je leeromgeving werkt ga je pas echt zien hoe makkelijk leren wordt. Al je studiemateriaal zit in je leeromgeving, inclusief studievragen met feedback. Door op een interactieve manier te leren snap je de stof sneller, waardoor we de studiebelasting laag houden. De leeromgeving leidt je stapsgewijs door de door jou samengestelde opleiding en houdt je voortgang nauwkeurig bij. In je agenda vind je wanneer je opleidingsdagen en examens plaatsvinden. Zo kan jij je concentreren op het succesvol voltooien van je opleiding.

Arjan Lead CRM
Arjan Lead CRM
Arjan Lead CRM