De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Verbintenissenrecht

Het verbintenissenrecht is een uitdagend rechtsgebied wat voortdurend in beweging is en onderhevig aan veranderingen. Daarnaast is het een rechtsgebied met een grote impact op de zakelijke en persoonlijke relaties van jouw cliënten.

Het is dan ook belangrijk om als advocaat, gespecialiseerd in het verbintenissenrecht, up-to-date te blijven met deze veranderingen en om continu je kennis en vaardigheden bij te houden. Met een abonnement Verbintenissenrecht blijf jij een jaar lang op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen binnen het verbintenissenrecht.

Verbintenissenrecht

Kies een abonnement dat bij je past

Maak je niet langer zorgen om het behalen van je PO-punten met een abonnement van Lindenhaeghe Legal op het verbintenissenrecht. Blijf tegelijkertijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op dit rechtsgebied en vergroot jouw kennis en vaardigheden. 

Permanent Actueel 1 rechtsgebied
€ 295,-
  • per jaar
  • incl. btw € 356,95
  • all-in tarief

Behaal 6 NOvA PO-punten en blijf continu op de hoogte van de actualiteiten binnen één rechtsgebied.

PO-abonnement 1 rechtsgebied
€ 295,-
  • per jaar
  • incl. btw € 356,95
  • all-in tarief

Efficiënt en laagdrempelig je PO-punten behalen voor slechts € 49,- per PO-punt.

Waarom een abonnement Verbintenissenrecht?

Waarom een abonnement Verbintenissenrecht?

Als advocaat die zich specialiseert in verbintenissenrecht weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om jouw cliënten het beste advies te geven. Om dit te kunnen doen is het essentieel dat jij altijd op de hoogte bent van de laatste en meest relevante ontwikkelingen in jouw vakgebied.  

Lindenhaeghe Legal biedt jou als advocaat verbintenissenrecht, hier een abonnement voor, passend bij jouw drukke agenda. Hiermee ben jij altijd verzekerd van de meest actuele kennis en inzichten op het gebied van verbintenissenrecht. Onze abonnementen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan jouw expertise en behoeften. Of je nu net begint in jouw carrière als advocaat verbintenissenrecht of al jarenlange ervaring hebt in deze sector, met ons abonnement heb je toegang tot leeractiviteiten die aansluiten bij jouw persoonlijke situatie.  

Inhoud van een abonnement Verbintenissenrecht

In een jaar tijd komen verschillende onderwerpen aan bod, van de laatste ontwikkelingen in de jurisprudentie tot aan nieuwe trends in de markt op het gebied van verbintenissenrecht. Van contractenrecht en algemene voorwaarden tot aan het opstellen van overeenkomsten en het aansprakelijkheidsrecht.  

We hebben de meest voorkomende onderwerpen en thema's voor je op een rijtje gezet, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en welke kennis je kunt opdoen met één van onze abonnementen specifiek gericht op het verbintenissenrecht.

Onderwerpen  
Aansprakelijkheid Houderschap
Algemene voorwaarden Huurovereenkomsten
Bezit Koop en verkoop
Consumentenovereenkomst Onrechtmatige daad
Eigendom Onverschuldigde betaling
Erfdienstbaarheid Ongerechtvaardigde verrijking

DS Advocaten over een abonnement bij Lindenhaeghe Legal

Benieuwd hoe Hans en Lieke van DS advocaten het gebruik van een abonnement ervaren? Bekijk dan de video waarin zij uitleggen hoe Lindenhaeghe Legal hen heeft geholpen bij het behalen van PO-punten. 

Andere rechtsgebieden

Naast het verbintenissenrecht, bieden we ook abonnementen op vijf andere rechtsgebieden aan. Wil je meer weten over de verschillende rechtsgebieden? Bekijk hieronder het aanbod. 

Arbeidsrecht
Burgerlijk procesrecht
Financieel recht
Ondernemingsrecht
Personen- en familierecht