De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht is een rechtsgebied dat continu in ontwikkeling is. Met name de toenemende globalisering en digitalisering hebben geleid tot ingrijpende veranderingen in de praktijk van het ondernemingsrecht.

Het bijhouden van jouw kennis en vaardigheden op het gebied van ondernemingsrecht draagt dus bij aan een betere praktijkvoering en een hogere kwaliteit van dienstverlening aan jouw cliënten. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen dit rechtsgebied? Abonneer je dan snel bij Lindenhaeghe Legal. 

Ondernemingsrecht

Weet wat speelt binnen het Ondernemingsrecht

Met een abonnement op ondernemingsrecht hoef je je geen zorgen te maken over het verzamelen van je jaarlijkse PO-punten en ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen in de juridische wereld. 

Permanent Actueel 1 rechtsgebied
€ 295,-
  • per jaar
  • incl. btw € 356,95
  • all-in tarief

Behaal 6 NOvA PO-punten en blijf continu op de hoogte van de actualiteiten binnen één rechtsgebied.

PO-abonnement 1 rechtsgebied
€ 295,-
  • per jaar
  • incl. btw € 356,95
  • all-in tarief

Efficiënt en laagdrempelig je PO-punten behalen voor slechts € 49,- per PO-punt.

Waarom een abonnement Ondernemingsrecht?

Waarom een abonnement Ondernemingsrecht?

Als advocaat gespecialiseerd in het ondernemingsrecht is het van cruciaal belang om altijd voorop te lopen in dit dynamische rechtsgebied.

Met een abonnement van Lindenhaeghe Legal hoef je je nooit meer zorgen te maken over het missen van belangrijke updates of nieuwe wet- en regelgeving.

Of je nu werkt voor een grote multinational of een start-up, ons abonnement biedt de informatie en kennis die je nodig hebt om jouw cliënten van de beste adviezen te voorzien, terwijl jij jezelf ontwikkelt als een autoriteit op het gebied van het ondernemingsrecht.

Inhoud van een abonnement Ondernemingsrecht

Onze abonnementen bieden een breed scala aan leeractiviteiten die speciaal zijn ontwikkeld voor advocaten in het ondernemingsrecht. Of je nu net bent begonnen met je carrière of al tientallen jaren ervaring hebt, ons abonnement biedt de mogelijkheid om jouw kennis en vaardigheden op het gebied van het ondernemingsrecht bij te houden en te vergroten. 
 
In een jaar tijd komen verschillende onderwerpen aan bod, van de laatste ontwikkelingen in de jurisprudentie tot aan nieuwe trends in de markt. Het maakt niet uit of je nu bezig bent met het opstellen van contracten, het adviseren bij fusies en overnames, of het oplossen van geschillen, ons abonnement biedt informatie en praktische handvatten om jouw cliënten op een effectieve manier bij te staan. We hebben de meest voorkomende onderwerpen en thema's voor je op een rijtje gezet, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en welke kennis je kunt opdoen met ons abonnement.  

Onderwerpen  
Aandelen, fusie en overname Faillissement
Aansprakelijkheid bestuurders Geschillenregeling
Aansprakelijkheid overige

Rechtspersonen en ondernemingen zonder rechtspersoonlijkheid

Commerciële contracten Verzekeringen
Enquêterecht Zeggenschap

DS Advocaten over een abonnement bij Lindenhaeghe Legal

Benieuwd hoe Hans en Lieke van DS advocaten het gebruik van een abonnement ervaren? Bekijk dan de video waarin zij uitleggen hoe Lindenhaeghe Legal hen heeft geholpen bij het behalen van PO-punten. 

Andere rechtsgebieden

Naast ondernemingsrecht, bieden we ook abonnementen op vijf andere rechtsgebieden aan. Wil je meer weten over de verschillende rechtsgebieden? Bekijk hieronder het aanbod. 

Arbeidsrecht
Burgerlijk procesrecht
Financieel recht
Personen- en familierecht
Verbintenissenrecht