De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is continu in beweging. Niet veel rechtsgebieden veranderen op dit moment zo snel.

Of je nu een werknemer, werkgever, bestuurder, manager of gepensioneerde bijstaat, het is van belang dat je continu op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Zorg er daarom voor dat je jouw cliënten altijd met actuele kennis kunt bijstaan.

Downloaden whitepaper wijzigingen arbeidsvoorwaarden

Blijf up-to-date in het snel veranderende arbeidsrecht

Met een abonnement van Lindenhaeghe Legal ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws én verzeker je jezelf van je jaarlijkse dosis PO-punten, zonder gedoe. 

Permanent Actueel 1 rechtsgebied
€ 295,-
  • per jaar
  • incl. btw € 356,95
  • all-in tarief

Behaal 6 NOvA PO-punten en blijf continu op de hoogte van de actualiteiten binnen één rechtsgebied.

PO-abonnement 1 rechtsgebied
€ 295,-
  • per jaar
  • incl. btw € 356,95
  • all-in tarief

Efficiënt en laagdrempelig je PO-punten behalen voor slechts € 49,- per PO-punt.

Waarom een abonnement Arbeidsrecht?

Waarom een abonnement Arbeidsrecht?

Het arbeidsrecht is een rechtsgebied dat voortdurend in beweging is. Het is belangrijk om als advocaat, gespecialiseerd in het arbeidsrecht, altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen om jouw cliënten de best mogelijke service te bieden.

Met een abonnement bij Lindenhaeghe Legal blijf je altijd up-to-date en kun je jouw cliënten voorzien van actuele kennis en inzichten.

Of je nu werknemers, werkgevers, bestuurders, managers of gepensioneerden bijstaat, wij bieden de kennis die je nodig hebt om hen te adviseren over arbeidsrechtelijke vraagstukken.

Ontwikkeld naar jouw behoeften

De leeractiviteiten uit onze abonnementen zijn speciaal ontwikkeld voor advocaten die hun kennis en vaardigheden op het gebied van arbeidsrecht willen bijhouden en vergroten. Het maakt dus niet uit of je nu net je beroepsopleiding hebt afgerond of al tientallen jaren ervaring hebt als advocaat.

In een jaar komt een breed scala aan onderwerpen aan bod, afhankelijk van de actualiteiten, wetswijzigingen en uitspraken van dat jaar. De meest voorkomende onderwerpen en thema’s hebben we voor je op een rijtje gezet.

Onderwerpen  
Ziekte en re-integratie Ontslag
Aansprakelijkheid en zorgplicht werkgever Arbeidsvoorwaarden
Collectieve arbeidsovereenkomst (cao) Opzegverboden
Overgang van onderneming Uitzendovereenkomst, payrolling en WAADI
Vaststellingsovereenkomst Gelijke behandeling
Grensoverschrijdend gedrag Privacy

DS Advocaten over hun abonnement bij Lindenhaeghe Legal

Benieuwd hoe Hans en Lieke van DS advocaten het gebruik van een abonnement ervaren? Bekijk dan de video waarin zij uitleggen hoe ons abonnement hen heeft geholpen bij het behalen van PO-punten.

Andere rechtsgebieden

Naast arbeidsrecht, bieden we ook abonnementen op vijf andere rechtsgebieden aan. De module Rechtsgebiedoverstijgend krijg je er daarnaast bij ieder abonnement standaard bij. Wil je meer weten over de verschillende rechtsgebieden? Bekijk hieronder het aanbod.

Burgerlijk procesrecht
Financieel recht
Ondernemingsrecht
Personen- en familierecht
Verbintenissenrecht