De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Over ons

Welkom bij Lindenhaeghe Legal! Wij zijn onderdeel van de Lindenhaeghe Groep, de grootste speler in de financiële opleidingssector. Als opleider van meer dan 80.000 professionals per jaar hebben wij een schat aan kennis en ervaring in huis op het gebied van digitale opleidingen en cursussen.

Met onze jarenlange ervaring in het opleiden van professionals weten wij precies wat er nodig is om onze klanten te ondersteunen in hun vakbekwaamheid. Of het nu gaat om het behalen van verplichte opleidingspunten (PO-punten) of het bijblijven van actuele ontwikkelingen.

Over Lindenhaeghe Legal
Sterke digitale basis

Een sterke digitale basis

De toenemende digitalisering zorgt er enerzijds voor dat de werkdruk in de juridische sector toeneemt. Steeds meer taken kunnen in kortere tijd gedaan worden. Anderzijds worden de eisen van cliënten hoger vanwege de toegankelijkheid tot kennis en informatie.

Daarnaast volgen de ontwikkelingen in de advocatuur elkaar in rap tempo op, wat resulteert in de behoefte van advocaten om continu op de hoogte te zijn van wat er speelt.

De urgentie voor digitaal onderwijs, waarmee beter ingespeeld kan worden op deze behoefte, neemt daarmee ook toe. De abonnementen van Lindenhaeghe Legal: Permanent Actueel (PA) en het PO-abonnement (PO) spelen perfect in op deze trend en vormen een sterke digitale basis in de permanente educatie voor advocaten.

Permanent Actueel
Vanaf € 295,-
  • per jaar
  • incl. btw € 356,95
  • all-in tarief

Blijf continu op de hoogte van de actualiteiten en behaal volledig digitaal je PO-punten.

PO-abonnement
Vanaf € 295,-
  • per jaar
  • incl. btw € 356,95
  • all-in tarief

De meest efficiënte en laagdrempelige manier om je PO-punten te behalen, waar en wanneer je wilt.

Erkende opleidingsinstelling

Erkende opleidingsinstelling

Lindenhaeghe Legal is in 2021 door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) geaccrediteerd als erkende opleidingsinstelling. Dit betekent dat het bewijs van deelname dat je na het behalen van jouw PO-punten ontvangt, voldoende is om bij de NOvA aan te tonen dat je de benodigde opleidingspunten hebt behaald.

Als erkende opleidingsinstelling biedt Lindenhaeghe Legal jou de zekerheid dat onze e-learnings, leeractiviteiten en cursussen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld door de Nederlandse Orde van Advocaten.

Wij vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat de advocaten die wij opleiden, volledig up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied, en hun kennis en vaardigheden voortdurend bijhouden en verbeteren.

Ons team

Ons team

Bij Lindenhaeghe Legal vormen onze medewerkers de sleutel tot het succes van onze dienstverlening. Met ruim 110 interne medewerkers werken wij dag in dag uit aan de (door)ontwikkeling van onze opleidingen en softwaresystemen die nodig zijn om advocaten en advocatenkantoren te faciliteren in het digitale opleidingsproces.

Ons interne team werkt daarnaast nauw samen met en een groot netwerk aan externe specialisten. Met elkaar vormen zij een deskundige vakredactie.

Onze vakredactieleden zijn experts in hun rechtsgebied en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Zij werken intensief samen om ervoor te zorgen dat ons aanbod altijd actueel en praktijkgericht is. Zo kunnen wij advocaten de best mogelijke leerervaring bieden.

Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging

Wij voldoen aan de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging. Zo leggen wij continue focus op de beveiliging van ons eigen leermanagementsysteem en borgen wij dat we volledig aan de richtlijnen van de AVG voldoen.

Wil je meer weten over hoe wij met persoonsgegevens omgaan? Bekijk dan onze privacyverklaring.