De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

PO-abonnement 3 rechtsgebieden

Ben jij in het rechtsgebiedenregister geregistreerd op drie rechtsgebieden? Dan moet je ten minste tien NOvA PO-punten per rechtsgebied halen. Met ons PO-abonnement 3 rechtsgebieden leg je een sterke basis met betrekking tot de door jou te behalen opleidingspunten. Je behaalt hiermee namelijk 18 PO-punten, zonder daar te veel kostbare tijd mee te verliezen. 

€ 595,-
 • per jaar
 • incl. btw € 719,95
 • all-in tarief
 • 18 NOvA opleidingspunten
 • E-learnings over actualiteiten
 • Slechts € 33,- per PO-punt
€ 595,-
 • per jaar
 • incl. btw € 719,95
 • all-in tarief
 • 18 NOvA opleidingspunten
 • E-learnings over actualiteiten
 • Slechts € 33,- per PO-punt

Met het PO-abonnement 3 rechtsgebieden behaal je jaarlijks 18 NOvA opleidingspunten middels actualiteiten e-learnings. Door onze volledige focus op digitaal onderwijs zijn we in staat om ons abonnement tegen een zeer scherp tarief aan te bieden. Zo betaal je met het PO-abonnement 3 rechtsgebieden slechts € 33,- per PO-punt.

Een abonnement heeft een looptijd van twaalf maanden en wordt na afloop automatisch verlengd. Wil je jouw PO-abonnement liever over een kalenderjaar volgen? Dat kan! Neem contact met ons op en wij zetten het archief voor jou open. Zo krijg je toegang tot alle content vanaf 1 januari van dat jaar en behaal je al jouw PO-punten voor een heel kalenderjaar.

Met ons PO-abonnement ontvang je iedere twee maanden een e-learning van een uur over de belangrijkste actualiteiten, gerechtelijke uitspraken en wetswijzigingen van de afgelopen periode.

Iedere e-learning sluit af met een toets van tien vragen. Beantwoord je minstens zeven vragen goed? Dan heb je de e-learning succesvol afgerond en is jouw behaalde PO-punt direct te downloaden.

Na het afsluiten van een PO-abonnement ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail met een link om een wachtwoord in te stellen. Vervolgens kun je in je persoonlijke leeromgeving jouw gewenste rechtsgebieden selecteren.

Op onze instructiepagina leggen we je graag uit hoe onze leeromgeving precies werkt, zodat je alles uit jouw PO-abonnement kunt halen.

Voordelen van het PO-abonnement
 • PO-punten halen wanneer het jou uitkomt
 • 24/7 toegang tot je persoonlijke leeromgeving
 • Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
 • De laagste prijs per PO-punt

DS Advocaten over het PO-abonnement

Benieuwd hoe Hans en Lieke van DS advocaten het gebruik van de diensten van Lindenhaeghe Legal ervaren? Bekijk dan de video waarin zij uitleggen hoe een abonnement hen heeft geholpen bij het behalen van PO-punten.

Lindenhaeghe Legal is door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) geaccrediteerd als erkende opleidingsinstelling. Dit betekent dat het certificaat dat je na het behalen van je PO-punten ontvangt, voldoende is om aan te tonen dat je je benodigde opleidingspunten hebt behaald.

Om te allen tijde een hoogwaardig opleidingsaanbod te realiseren, werkt ons interne team nauw samen met specialisten vanuit de verschillende rechtsgebieden. Samen vormen zij onze deskundige vakredactie en dragen zij zorg voor de invulling van onze e-learnings.

Wij hanteren strenge kwaliteitseisen aan ons opleidingsaanbod. Zo wordt bijvoorbeeld elk artikel uit het PO-abonnement door minstens drie vakredactieleden inhoudelijk gecheckt. Hiermee zorgen we dat onze artikelen altijd van hoog niveau zijn en voldoen aan de kwaliteitseisen van de NOvA.

Rechtsgebieden

Je hebt de keuze uit zes rechtsgebieden. Of je nu werkzaam bent in het arbeidsrecht, burgerlijk procesrecht of ondernemingsrecht, wij bieden leeractiviteiten aan die aansluiten op jouw vakgebied.

Arbeidsrecht
Burgerlijk procesrecht
Financieel recht
Ondernemingsrecht
Personen- en familierecht
Verbintenissenrecht

Veelgestelde vragen

Kijk tussen de veelgestelde vragen voor een mogelijk antwoord op jouw vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan gerust een mailtje naar support.legal@lindenhaeghe.nl of neem contact op via 010 - 760 11 07

Wij zijn een door de NOvA erkende opleidingsinstelling. Zo is het certificaat dat je van ons ontvangt voldoende om aan te tonen dat jij jouw PO-punten hebt behaald. Na het succesvol afronden van iedere e-learning staat er direct een PO-certificaat voor je klaar die je kan downloaden in je persoonlijke leeromgeving.

Ja, dit kan als je in het voorgaande kalenderjaar meer PO-punten hebt gehaald dan nodig. Deze extra behaalde PO-punten kan je dan mee laten tellen voor dit kalenderjaar. Deze mogelijkheid heeft wel een beperking: je kan maximaal 10 PO-punten meenemen naar het volgende kalenderjaar.

Ja, dat kan. Je krijgt bij iedere e-learning één herkansingsmogelijkheid. Je kan de toets herkansen door eerst op 'Bekijk resultaten' te klikken en daarna op 'Start herkansing voor oefentoets'.