De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

PO-abonnement

Het PO-abonnement van Lindenhaeghe Legal vormt de basis voor advocaten in de permanente opleidingseis die de NOvA hen voorschrijft. Met het PO-abonnement behaal je 6 NOvA PO-punten per rechtsgebied middels actualiteiten e-learnings.

PO-abonnement

Kies een PO-abonnement

Met het PO-abonnement bepaal jij zelf waar en wanneer jij je PO-punten behaalt. Kies hieronder, afhankelijk van het aantal rechtsgebieden dat je wil volgen, het abonnement dat het beste bij je past.

PO-abonnement 1 rechtsgebied
€ 295,-
 • per jaar
 • incl. btw € 356,95
 • all-in tarief

Efficiënt en laagdrempelig je PO-punten behalen voor slechts € 49,- per PO-punt.

PO-abonnement 2 rechtsgebieden
€ 495,-
 • per jaar
 • incl. btw € 598,95
 • all-in tarief

Efficiënt en laagdrempelig je PO-punten behalen voor slechts € 41,- per PO-punt.

PO-abonnement 3 rechtsgebieden
€ 595,-
 • per jaar
 • incl. btw € 719,95
 • all-in tarief

Efficiënt en laagdrempelig je PO-punten behalen voor slechts € 33,- per PO-punt.

PO-abonnement 4 rechtsgebieden
€ 695,-
 • per jaar
 • incl. btw € 840,95
 • all-in tarief

Efficiënt en laagdrempelig je PO-punten behalen voor slechts € 29,- per PO-punt.

Handleiding tweestapsverificatie

Over het PO-abonnement

Met een PO-abonnement koop je voor één vast bedrag een aantal PO-punten die je behaalt middels actualiteiten e-learnings. Je kan kiezen voor 6, 12, 18 of 24 PO-punten, afhankelijk van het aantal gewenste rechtsgebieden.

Door onze volledige focus op digitaal onderwijs zijn we in staat om onze kosten relatief laag te houden en abonnementen tegen een zeer scherp tarief aan te bieden. Afhankelijk van de abonnementsvorm betaal je bij ons tussen de € 29,- en € 49,- per PO-punt.

Een abonnement heeft een looptijd van twaalf maanden en wordt na afloop automatisch verlengd. Wil je jouw PO-abonnement liever over een kalenderjaar volgen? Dat kan! Neem contact met ons op en wij zetten het archief voor jou open. Zo krijg je toegang tot alle content vanaf 1 januari van dat jaar en behaal je al jouw PO-punten voor een heel kalenderjaar.

Alles rondom jouw vakbekwaamheid in één overzicht

PO-abonnement: hoe werkt het?

Wanneer jij een abonnement hebt afgenomen ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail met een link om een wachtwoord in te stellen. Nadat je voor het eerst hebt ingelogd, kan je in je persoonlijke leeromgeving jouw gewenste rechtsgebied(en) selecteren.

Iedere twee maanden ontvang je een e-learning van een uur over de belangrijkste actualiteiten, gerechtelijke uitspraken en wetswijzigingen van de afgelopen periode. Een e-learning sluit af met een toets van tien vragen. Beantwoord je minstens zeven vragen goed? Dan heb je de e-learning met succes afgerond en is jouw behaalde PO-punt direct te downloaden.

Om alles uit jouw PO-abonnement te halen is het goed om te weten hoe de leeromgeving precies werkt. Dit leggen we je graag uit op onze instructiepagina.

Inschrijven voor een examentraining

Voordelen van het PO-abonnement

Voor welk abonnement jij ook gaat, je profiteert altijd van de volgende voordelen:

Praktijkgerichte e-learnings
PO-punten halen wanneer het jou uitkomt
Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
24/7 toegang tot je persoonlijke leeromgeving
Prijzen vanaf € 29,- per PO-punt
 

 

Rechtsgebieden

Bij het afsluiten van een PO-abonnement heb je de keuze uit verschillende rechtsgebieden waarin je je kunt verdiepen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het rechtsgebied arbeidsrecht, ondernemingsrecht of personen- en familierecht. Door te kiezen voor een of meerdere rechtsgebieden die aansluiten bij jouw werkzaamheden of interessegebieden, kun je je kennis en vaardigheden gericht ontwikkelen.

Erkend door de NovA

Het certificaat dat je van ons ontvangt is dus voldoende om aan te tonen dat je jouw opleidingspunten behaald hebt.

Arbeidsrecht
Burgerlijk procesrecht
Financieel recht
Ondernemingsrecht
Personen- en familierecht
Verbintenissenrecht

Veelgestelde vragen

Wil je weten wat de doorlooptijd van een PO-abonnement is? Of heb je vragen over het verlengen en/of opzeggen van je PO-abonnement? Of zit je met vragen over de betaling van jouw abonnement. We hebben de meest gestelde vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet.

Ons PO-abonnement is de meest efficiënte en laagdrempelige manier om jouw PO-punten te behalen en je vak bij te houden, zonder kostbare tijd te verliezen aan het zoeken en selecteren van relevante ontwikkelingen.

Onze deskundige vakredactie scant, selecteert, samenvat en vertaalt alle ontwikkelingen naar de praktijk en plaatst deze als e-learning in jouw persoonlijke digitale leeromgeving, die je kunt raadplegen via elk device. Het PO-abonnement is beschikbaar voor 1, 2 of 3 of meer rechtsgebieden.

Een abonnement heeft een looptijd van twaalf maanden en wordt na afloop automatisch verlengd. Wil je jouw PO-abonnement liever over een heel kalenderjaar volgen? Dat kan! Neem contact met ons op en wij zetten het archief voor jou open. Zo krijg je toegang tot alle content vanaf 1 januari van dat jaar en behaal je al jouw PO-punten voor een heel kalenderjaar.

Je PO-abonnement wordt in principe automatisch verlengd. Tegen de tijd dat jouw abonnement afloopt informeren we je hierover, zodat je altijd de mogelijkheid hebt om op te zeggen of wijzigingen in jouw abonnement aan te brengen.

Natuurlijk! Heb jij gekozen voor het PO-abonnement, maar wil je toch liever gebruikmaken van Permanent Actueel (of vice versa)? Stuur ons dan even een mailtje naar support.legal@lindenhaeghe.nl of neem contact op via 010 - 760 11 07. We zetten je abonnement dan kosteloos voor je om!