FOI wordt onderdeel van Lindenhaeghe

Marleen van de Sande

Wij zijn blij jou te mogen informeren dat FOI onderdeel is geworden van de Lindenhaeghe Groep.
Als onderdeel van de Lindenhaeghe Groep krijgen wij de mogelijkheid om het bedrijf naar de volgende fase te brengen.

Marleen van de Sande, Operationeel directeur FOI: “Wij hebben de afgelopen jaren een stevig fundament neergezet. Het aantal organisaties en cursisten dat we mogen opleiden neemt elk jaar toe. Onder de vlag van Lindenhaeghe kunnen we op deze basis voortborduren en een kwaliteitsimpuls geven aan onze online opleidingen. Lindenhaeghe is namelijk al jaren gespecialiseerd in online onderwijs en heeft de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in een nieuw applicatielandschap. Hier kunnen wij gebruik van maken en daarmee extra toegevoegde waarde voor onze cursisten realiseren. Daarnaast kunnen wij onze mooie opleidingen aan een breder publiek beschikbaar stellen. Ook daar kijken wij enorm naar uit.”

Edwin Deijs, Commercieel directeur bij Lindenhaeghe: “We zien een toenemende interesse in onze zakelijke financieringslijn. Dat past bij de ontwikkeling dat adviseurs zich oriënteren op het verbreden van hun dienstverlening. Dankzij FOI kunnen wij onze klanten in één keer toegang geven tot bijna 100 extra opleidingen op het gebied van zakelijk financieren en commercieel vastgoed.”

Voor onze relaties en cursisten verandert er bijna niets. Zowel wij, als onze medewerkers en trainers blijven actief voor FOI. Je ziet dus nog steeds de vertrouwde gezichten tijdens onze trainingen en op kantoor. Ook als je je hebt ingeschreven voor een opleiding zal dit doorgaan conform de gecommuniceerde planning.

Kortom, wij denken hiermee een mooie volgende stap met onze organisatie te hebben gezet en hopen je snel weer te zien bij een van onze trainingen.

Overig nieuws

Ontwikkelingen in de financieringsmarkt & het regeerakkoord
Marleen van de Sande
Ontwikkelingen in de financieringsmarkt & het regeerakkoord
De rangregelingsprocedure: verdeling van de executieopbrengst
Marleen van de Sande
De rangregelingsprocedure: verdeling van de executieopbrengst
Hoe werkt het veilen van vastgoed? Een uitleg in 5 stappen
Marcel van Ham
In deze blog doorlopen we de stappen van het vastgoedveilingproces, vanaf het verstrekken van de veilingopdracht tot aan de afwikkeling.