Werken bij FOI

We zijn er trots op om FOI als onderdeel van Lindenhaeghe een Great Place to Work te mogen noemen! We besteden veel tijd, aandacht en energie aan het creëren van een omgeving waarin jij je talent volop kwijt kan. Hierbij denken wij graag in mogelijkheden en staat jouw persoonlijke groei centraal. Enthousiast geworden? We komen graag met je in contact!

Over ons

Vakbekwaamheid in vertrouwde handen, dat is het motto van FOI. We zijn gespecialiseerd in het opleiden en het continu vakbekwaam houden van financieel professionals en organisaties.

We zijn een dynamische en hard groeiende organisatie die gelooft in het bieden van kansen. Als jij groeit, doen wij dat als organisatie namelijk ook. Er wordt daarom flink geïnvesteerd in de opleidings- en doorgroeimogelijkheden van onze collega’s.

Bij FOI werken we hybride, met een perfecte afwisseling tussen thuis en met het team op ons kantoor in Rotterdam.

Michael - werken bij Lindenhaeghe

Onze vacatures

Bij FOI werken we als één team aan een gezamenlijke missie: financieel professionals en organisaties de beste dienstverlening bieden. Samen leveren we iedere dag weer nieuwe topprestaties. Prestaties die écht het verschil maken voor onze opdrachtgevers en klanten. Lijkt het je leuk om hieraan bij te dragen? Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Great Place to Work

We zijn trots om FOI als onderdeel van Lindenhaeghe een Great Place to Work (GPTW) te mogen noemen. Volgens het GPTW Institute houdt een geweldige werkplek in dat de medewerkers vertrouwen hebben in het management, trots zijn op het werk dat ze doen en veel plezier hebben met hun collega’s. Dit wordt gemeten aan de hand van de Trust Index, waarop Lindenhaeghe een score van 87% heeft behaald. Dit is ruim boven de minimale score van 70% die organisaties moeten behalen om de GPTW-certificering te behalen.

Benieuwd naar je toekomstige collega’s en waarom zij ons een GPTW vinden? We stellen je graag aan ze voor.

Ontmoet het team