De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Subsidiemogelijkheden voor opleidingen

Wil jij je graag gratis om- of bij laten scholen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Voor gesubsidieerde scholingstrajecten in de financiële dienstverlening en financiële zorgverlening kan je bij Lindenhaeghe terecht.

Wft-diploma: wat houdt het precies in en wat kun je ermee?

Subsidie- en financieringsmogelijkheden

Je verder ontwikkelen is een waardevolle, maar vaak ook kostbare investering. Kosteloos of bijna kosteloos een opleiding volgen met hulp van de overheid of Lindenhaeghe kan daardoor een uitkomst voor je zijn om te werken aan je professionele ontwikkeling en je kansen daarmee op de arbeidsmarkt te vergroten. 

Op dit moment is het STAP-budget een interessante subsidiemogelijkheid om een deel van je opleidingskosten of het volledige bedrag te financieren. Hieronder leggen we je alles uit over deze subsidieregeling.

Heb je een vraag?

Wil je vrijblijvend sparren over welke subsidie- of financieringsregeling het beste bij jouw situatie past? Onze opleidingsadviseurs denken graag met je mee!

Meisje vraagt STAP-budget aan

STAP-budget: tot € 1.000,- opleidingsbudget

Het STAP-budget is geïntroduceerd door het UWV en DUO en vervangt de belastingaftrek van studiekosten. Met deze subsidieregeling wil de overheid Nederlanders stimuleren zich verder te ontwikkelen voor een sterkere positie op de arbeidsmarkt. Je kunt elk kalenderjaar een opleiding tot € 1.000,- kosteloos starten met behulp van het STAP-budget. Is de investering in een opleiding hoger dan € 1.000,-? Dan dient het STAP-budget als een korting van € 1.000,- en leg je de rest van het bedrag zelf bij. Iedere Nederlander tussen de 18 jaar en AOW-gerechtigde leeftijd met de motivatie zich verder te ontwikkelen kan het STAP-budget aanvragen bij het UWV.

Bij Lindenhaeghe heb je keuze uit opleidingen die zowel interessant zijn voor beginnende als ervaren financieel professionals, als ook voor werkenden en werkzoekenden die uit een andere sector komen of net afgestudeerd zijn en nog geen werkervaring hebben.

Onze opleidingen waar je STAP-budget voor kunt aanvragen zijn:

  • Wft-opleiding Basis inclusief examentraining en Wft-examen
  • Wft-opleiding Zorg, inclusief examentraining en Wft-examen
  • Opleidingen tot bewindvoerder, budgetcoach of schuldhulpverlener
  • Opleidingen tot Estate Planner, CDD-professional, Gecertificeerd Planner, Hypothecair Planner of Erkend Financieel Adviseur
  • Opleiding Zakelijk Inkomen Bepalen

Iedere twee maanden komt er weer nieuw STAP-budget beschikbaar. Ben je benieuwd wanneer je het STAP-budget weer kunt aanvragen? Wil je meer informatie over de regeling en opleidingen? Of wil je direct een aanmeldingsbewijs regelen? Ga dan naar onze websitepagina over het STAP-budget.

Meer informatie

Heb je een vraag?

Wil je liever eerst even sparren met één van onze opleidingsadviseurs om te bepalen welke regeling het meest interessant voor je is? Je kan ons bereiken via 010 - 760 11 08 of per e-mail via info@hoffelijk.nl