De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Meesters in opleiden

Wat is voor jou belangrijk bij het behalen van je PO-punten? Efficiëntie, hoogwaardige kwaliteit of misschien op de hoogte blijven binnen je vakgebied?

Bij Lindenhaeghe Legal vinden we het alle drie minstens even belangrijk. We zijn gespecialiseerd in het digitaal opleiden en continu vakbekwaam houden van professionals. Zijn we daarmee de juiste opleider voor jou? Daar komen we graag samen achter.

Meesters in opleiden

Populaire producten

E-learning Wwft voor advocaten (2023)
€ 149,-
  • incl. btw € 180,29
  • all-in tarief

Word stap voor stap meegenomen in de belangrijkste aspecten van de Wwft aan de hand van theorie, video's, casussen en oefenvragen.

PO-abonnement 1 rechtsgebied
€ 295,-
  • per jaar
  • incl. btw € 356,95
  • all-in tarief

Efficiënt en laagdrempelig je PO-punten behalen voor slechts € 49,- per PO-punt.

PO-abonnement 2 rechtsgebieden
€ 495,-
  • per jaar
  • incl. btw € 598,95
  • all-in tarief

Efficiënt en laagdrempelig je PO-punten behalen voor slechts € 41,- per PO-punt.

Uniek in de sector

Uniek in de sector

Jij wil natuurlijk zoveel mogelijk van je kostbare tijd aan je cliënten besteden. Tegelijkertijd is het ook belangrijk dat jij op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen jouw rechtsgebieden, zodat jij je cliënten van de beste adviezen kan voorzien. Met deze gedachte in het achterhoofd is Permanent Actueel voor advocaten ontstaan.

Nergens anders op de markt vind je een manier om je PO-punten te behalen die zo nauw aansluit bij jouw volle agenda. Met Permanent Actueel rond je al in tien minuten een onderwerp af. Moet je snel door naar je volgende afspraak? Dan ga je op een ander tijdstip rustig verder.

Houd jij op een andere manier je vak bij, bijvoorbeeld via nieuwsbrieven, maar wil jij wel graag op een laagdrempelige manier je opleidingspunten behalen? Dan is ons PO-abonnement écht iets voor jou!

Bekijk onze abonnementen

DS Advocaten over Lindenhaeghe Legal

Benieuwd hoe Hans en Lieke van DS advocaten het gebruik van de diensten van Lindenhaeghe Legal ervaren? Bekijk dan de video waarin zij uitleggen hoe een abonnement hen heeft geholpen bij het behalen van PO-punten.

Waarom Lindenhaeghe Legal?

We zijn door de NOvA geaccrediteerd als erkende opleidingsinstelling. Dit betekent dat je al je opleidingspunten (PO-punten) direct bij ons kan halen. Met onze unieke abonnementen Permanent Actueel en het PO-abonnement blijf je niet alleen op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen, maar voldoe je ook een jaar lang aan de opleidingsverplichting van de Orde van Advocaten.

Rechtsgebieden

We bieden onze abonnementen aan voor zes verschillende rechtsgebieden. Wil je meer weten over de rechtsgebieden waarop je PO-punten kan behalen? Bekijk dan hieronder het aanbod.

Arbeidsrecht
Burgerlijk procesrecht
Financieel recht
Ondernemingsrecht
Personen- en familierecht
Verbintenissenrecht